Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το εντυπωσιακό show της Lady Gaga στην Τελετή Έναρξης

Ολυμπιακοί Αγώνες

Η ανατρεπτική τραγουδίστρια χάρισε στους παρευρισκόμενους αλλά και στους τηλεθεατές ένα ξεχωριστό ολιγόλεπτο μουσικοχορευτικό show.

Τη δική της εμφάνιση στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 έκανε η Lady Gaga. Η 38χρονη pop star επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να συμμετέχει στην πρεμιέρα του κορυφαίου αθλητικού γεγονός του πλανήτη.

Η Lady Gaga ανέβηκε στην ξεχωριστή σκηνή που στήθηκε για τις ανάγκες της Τελετής στις όχθες του Σηκουάνα λίγο πριν τις 9 το βράδυ (ώρα Ελλάδος). Ντυμένη στα μαύρα και πλαισιωμένη από μία μεγάλη ομάδα χορευτών, η ανατρεπτική τραγουδίστρια κατέβηκε την εντυπωσιακή χρυσή σκάλα και χάρισε σε παρευρισκόμενους και τηλεθεατές ένα ξεχωριστό ολιγόλεπτο μουσικοχορευτικό show, σε ένα διάλειμμα από την πλωτή παρέλαση των αθλητικών αποστολών.

Το κοινό υποδέχθηκε τη Lady Gaga με ένα θερμό χειροκρότημα, η οποία, αφού πρώτα καλωσόρισε το κοινό στη μεγάλη διοργάνωση, έκανε την έκπληξη και τραγούδησε στα γαλλικά, σε ένα πρόγραμμα που θύμιζε έντονα εκείνα στα λαμπερά, παριζιάνικα καμπαρέ.

Στη συνέχεια, εκτός από τις τραγουδιστικές της ικανότητες, η pop star έδειξε και τις ικανότητές της στο πιάνο.