Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Εμφάνιση – έκπληξη από τον Slimane, ερμήνευσε τη μεγάλη του επιτυχία «Mon Amour»

Slimane

Από τη σκηνή της Eurovision στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στο Παρίσι και την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 είναι στραμμένα τα βλέμματα όλου του πλανήτη το βράδυ της Παρασκευής (26/7). Αθλητές από 206 συνολικά χώρες πέρασαν από την ξεχωριστή πλωτή παρέλαση που στήθηκε στις όχθες του Σηκουάνα, αφού για πρώτη φορά η διοργάνωση δεν πραγματοποιείται εντός του ολυμπιακού σταδίου.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η συγκλονιστική στιγμή που η ελληνική ομάδα ανοίγει την παρέλαση στον Σηκουάνα

Ωστόσο, λίγο πριν την κήρυξη της Τελετής Έναρξης και στον απόηχο της παγκόσμιας επιτυχίας που σημείωσε ο ίδιος μετά τη Eurovision, ο Slimane έκανε το δικό του πέρασμα από τη διοργάνωση μακριά από τις κάμερες της διεθνούς μετάδοσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γάλλος καλλιτέχνης τραγούδησε ζωντανά το κομμάτι «Mon Amour», με το οποίο χάρισε στη Γαλλία την 4η θέση στη φετινή Eurovision, πλαισιωμένος με συμφωνική ορχήστρα στο Saint-Denis. Η συναυλία ήταν δωρεάν και μεταδόθηκε ζωντανά από το France 2.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το εντυπωσιακό show της Lady Gaga στην Τελετή Έναρξης

Στην συναυλία ήταν παρούσα και η Lara Fabian, εκπρόσωπος του Λουξεμβούργου στην Eurovision του 1988. Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια ερμήνευσε μαζί με τον Slimane την παγκόσμια επιτυχία της, Je Suis Malade.

Υπενθυμίζεται πως ο Slimane έχει ήδη προγραμματίσει δύο εμφανίσεις στη χώρα μας για τον Φεβρουάριο του 2025, οι οποίες έχουν γίνει αμφότερες sold-out από τις πρώτες ημέρες προπώλησης των εισιτηρίων.