Zappit

Ολιστική εμπειρία φιλοξενίας στο SAY Hotel και Nobilis All day dining concept

Διαβάστε περισσότερα...

Στην Κηφισιά, στο καλαίσθητο κτίριο, ιστορικής σημασίας, της πλατείας Κεφαλαρίου, χτυπά η καρδιά του SAY Hotel. Ένα μοντέρνο και φιλικό boutique ξενοδοχείο, που λειτουργεί με σεβασμό προς τον πελάτη και μαζί με το Nobilis – all day dining concept παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας, εστίασης και ψυχαγωγίας.

Αν και μετρούν μόλις δύο χρόνια λειτουργίας, ωστόσο το SAY Hotel και το Nobilis, έχουν καταστεί σημεία αναφοράς των βορείων προαστίων καθώς αποτελούν ιδανική επιλογή για επισκέπτες που αναζητούν ποιότητα κι εξυπηρέτηση στη διαμονή τους κι ένα αγαπημένο στέκι για όλες τις ώρες της ημέρας. Από τον πρωινό καφέ, το brunch, lunch, μέχρι το απογευματινό τσάι, το dinner τόσο στο Nobilis όσο και στο, εκπληκτικής θέας, roof garden όπου το restaurant φιλοξενεί κι ένα εξαιρετικό bar που σερβίρει και ευφάνταστα κοκτέιλ.

Οι επιμελημένοι χώροι και οι εκλεπτυσμένες γεύσεις σε συνδυασμό με το προσωποποιημένο service, καθιστούν το SAY ιδανική επιλογή για εταιρικές, κοινωνικές κι άλλου είδους εκδηλώσεις.  Είτε πρόκειται για προγραμματισμένη επαγγελματική συνάντηση, είτε για μια ιδιαίτερη προσωπική στιγμή, όπως έναν αξέχαστο γάμο, βάπτιση ή πάρτι γενεθλίων, οι επιλογές για μια πετυχημένη διοργάνωση είναι πολλαπλές, ανάμεσα στο Nobilis Restaurant με την υψηλή γαστρονομία, τη φιλόξενη Brasserie με τη γαλλική αύρα σε «πράσινο» φόντο και το Roof Garden με την ανεμπόδιστη θέα που μαγεύει. Ακόμα πιο prive εκδηλώσεις φιλοξενούνται και στο Library Meeting Room, με το σοφιστικέ ύφος και τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό που αξιοποιείται για τη δημιουργία της κατάλληλης ατμόσφαιρας.  Όλοι οι χώροι έχουν τη δυνατότητα να διαμορφωθούν ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων και τις ανάγκες του πελάτη, αυτό που παραμένει ωστόσο σταθερό, είναι η εγγυημένη επιτυχία.

Κοινός παρονομαστής για όλους τους χώρους που στεγάζονται στο κτίριο της Κηφισιάς, είναι το μεράκι και η φιλοξενία των ανθρώπων του SAY Hotel. Με χαμόγελο κι ευγένεια,  αφουγκράζονται τις ανάγκες του πελάτη, προτείνουν κι εξυπηρετούν, πάντοτε πρόθυμοι για να παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Το SAY Hotel, δημιουργήθηκε από την ανάγκη έκφρασης και το πάθος για αυθεντική φιλοξενία της Φώφης Υφαντή. Είναι το ίδιο πάθος που μοιράζεται με τους συνεργάτες της,  επιβεβαιώνοντας στην πράξη ότι το SAY Hotel is more than a stay.