Ο Στέφανος Ντούσκος ξέσπασε on camera κατά της Ομοσπονδίας και του προπονητή του – «Τα λάθη τους επηρεάζουν την ψυχολογία μου»

Στέφανος Ντούσκος

«Ελπίζω άλλες ομοσπονδίες να μην κάνουν τέτοια λάθη», είπε ο Στέφανος Ντούσκος.

Ο Στέφανος Ντούσκος έδωσε μάχη για την κατάκτηση του δεύτερου σερί μεταλλίου στον τελικό του μονού σκιφ ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο έμεινε από δυνάμεις στο φινάλε και τερμάτισε έκτος.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε δηλώσεις στη μικτή ζώνη, όπου ξέσπασε κατά της ομοσπονδίας και του ομοσπονδιακού προπονητή, Τζιάνι Ποστιλιάνε.

«Δεν ήμουν ο εαυτός μου σήμερα. Κάποια πράγματα που κάνει η Ομοσπονδία και ο προπονητής επηρεάζουν και τη δική μου ψυχολογία. Ελπίζω άλλες ομοσπονδίες να μην κάνουν τέτοια λάθη. Έχω κοιμηθεί τρεις ώρες όλο το βράδυ, είμαι πολύ χάλια σήμερα», είπε αρχικά ο Στέφανος Ντούσκος.

Ο Στέφανος Ντούσκος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στους Έλληνες, θα μπορούσα να κατακτήσω ένα μετάλλιο, αλλά δυστυχώς το σώμα μου με «άφησε» στα 1500 μέτρα, δεν είχα άλλη ενέργεια για να μπορέσω να συνεχίσω. Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί ήθελα να δώσω παραπάνω, αλλά δυστυχώς κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν».

Κλείνοντας, ο Στέφανος Ντούσκος ανέφερε: «Εγώ θα συνεχίσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Όπως είπα και πριν, κάποιες λάθος αποφάσεις που παίρνουν με επηρεάζουν πολύ και είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος».