Ο Στέφανος Κασσελάκης στην πρώτη αιχμηρή αντίδραση μετά την πρόταση μομφής: «Είμαι εδώ»

Στέφανος Κασσελάκης

"Mέχρι δήθεν υποστηρικτή μου με καπέλο του Τραμπ επιστράτευσαν" επισημαίνει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Τη νύχτα της Πέμπτης, την ίδια ώρα που λάμβανε χώρα η έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξε ο Στέφανος Κασσελάκης να δώσει το πρώτο του επίσημο «σήμα» μετά την πολύβουη πρόταση μομφής στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Στέφανος Κασσελάκης θέλησε να δηλώσει σαφές παρών στην επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλοντας προβοκάτσιες που σημειώθηκαν έξω από τα γραφεία στην Κουμουνδούρου. «Επειδή αυτήν τη στιγμή γίνονται απίστευτες προβοκάτσιες – από ψευδείς διαλόγους ως ψευδή προσκλητήρια – (μέχρι δήθεν υποστηρικτή μου με καπέλο του Τραμπ επιστράτευσαν!), θέλω να ζητήσω από τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να μη διοργανώνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας».

«Και κυρίως να μη σαμποτάρουν την επίσκεψη του Επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νίκου Παππά, στη ΔΕΘ. Απέναντι στην εκτροπή, η ψυχραιμία, η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση είναι η δύναμή μας».

«Μετατρέψτε την οργή σας σε δημιουργία. Είμαι εδώ» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης σε αυτή την πρώτη του αντίδραση, μέσω social media, λίγα 24ωρα μετά την πρόταση μομφής που υπερψηφίστηκε στον ΣΥΡΙΖΑ.