Ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά για τις βέρες του γάμου του: «Ορίστε δείτε τη, νέες νοοτροπίες στην Ελλάδα»

Στέφανος Κασσελάκης

"Σιχαίνομαι την υπερέκθεση της προσωπικής μου ζωή. Την έχω σκυλοβαρεθεί και εγώ και ο Τάιλερ".

Αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα του ΑΝΤ1 και στον Θανάση Τσίτσα παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τον γάμο στην Νέα Υόρκη με τον Tyler McBeth. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε για την υπερέκθεση που υπάρχει στην προσωπική του ζωή, τις βέρες του γάμου του με τον Tyler Mc Beth που σχολιάστηκαν έντονα αλλά και την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σιχαίνομαι την υπερέκθεση της προσωπικής μου ζωή. Την έχω σκυλοβαρεθεί και εγώ και ο Τάιλερ. Μας κυνηγάνε λες και δεν έχουν τι άλλο να κάνουν. Εάν η άποψή τους είναι επί συγκεκριμένων πολιτικών προτάσεων, θα καταλάβουν πολύ γρήγορα πως συμφωνούμε. Σε τι διαφωνούμε; Στον διαχωρισμό κράτους – εκκλησίας; Στην αναθεώρηση του στρατεύματος με το οποίο λειτουργεί σήμερα; Στη δημόσια υγεία; Αυτοί οι άνθρωποι απλά δεν συμπαθούν το προφίλ μου, το βιωματικό μου προφίλ. Αυτό δεν είναι πολιτική υπόθεση, είναι κόμπλεξ, άρα λοιπόν ας ξεκομπλαριστούν» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Όταν σταματήσουν να ασχολούνται με το τι βέρα φορώ. Ορίστε δείτε τη βέρα μου. Νέες νοοτροπίες στην Ελλάδα. Οι νοοτροπίες για να αλλάξουν, δεν χρειάζονται μόνο νέους ανθρώπους. Χρειάζονται νέες νοοτροπίες και είναι τόσο απλό.» πρόσθεσε.