Zappit

Ο Νίκος Μάνεσης επανήλθε στο Σαββατοκύριακο με αναφορά σε Αυτιά και Μαυραγάνη: «Βρήκε το πιο άθλιο όνομα»

Με χιούμορ και ανανεωμένη διάθεση επέστρεψε ο Νίκος Μάνεσης στη νέα και 8η στη σειρά χρονιά για την εκπομπή του.

Πρεμιέρα για μια ακόμα χρονιά στη συχνότητα του Alpha έκανε ο Νίκος Μάνεσης, το πρωινό του Σαββάτου, λίγο νωρίτερα από τις προηγούμενες φορές. Κι αυτό μιας και η ενημερωτική εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Μάνεση» θα συναντάει στο εξής το τηλεοπτικό κοινό κατά ένα τέταρτο πιο πριν από πέρσι, δηλαδή στις 09.45.

Έτσι, μόλις οι τίτλοι έναρξης του ενημερωτικού μαγκαζίνου ήρθαν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ο Νίκος Μάνεσης θέλησε να μοιραστεί τα εξής με τους τηλεθεατές του Alpha. «Όπως λέγαμε και διαδικτυακά πριν από λίγο, ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Τα μετράγαμε, τα μετράγαμε τα χρόνια… 8 μας βγαίνουν! 8 χρόνια, ρε παιδιά, ποτέ δεν το περιμέναμε».

«Τότε που, καλή του ώρα, ο Βασίλης Παπδρόσος, ο οποίος είναι τώρα στον ΣΚΑΪ, φίλος και εξαίρετος συνάδελφος, είχε μια ιδέα να ζωντανέψουμε τα Σαββατοκύριακα. «Θα κάνεις την εκπομπή;» μου λέει, «θα την κάνω αλλά θα μου δώσεις έναν λόγο, δεν θα παρέμβεις. Το όνομα δικό σου» του είπα. Και βρήκε το πιο άθλιο όνομα. Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση. Ούτε καν με τον Αυτιά, ούτε καν με την Μαυραγάνη, τίποτα».

«Δεν είναι δυνατόν! Α, και που είσαστε; Για να ξεκινήσουμε σιγά σιγά… οι ειδήσεις αλλιώς και τώρα θα έχουμε και πολιτικό ρεπορτάζ μέσα, τρομάρα μας. Πάμε» πρόσθεσε, με χιούμορ, ο Νίκος Μάνεσης για να δώσει συνέχεια στη γνώριμη ροή της εκπομπής του Alpha το πρωινό του Σαββάτου.