Αντέδρασε ο Μίλτος Τεντόγλου μετά την πρόκριση στον τελικό: «Όλα αυτά που λένε είναι παπατζιλίκια, μπορώ να κάνω ρεκόρ»

Μίλτος Τεντόγλου

«Μπορώ να πηδήξω πάρα πολύ παραπάνω, ήταν κάτι πολύ απλό για μένα σήμερα. Ήταν ελεγχόμενη προσπάθεια», είπε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Αρκετά ψύχραιμος ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση στον τελικό του μήκους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Έλληνα πρωταθλητή να αναφέρει ότι μπορεί να κάνει και καλύτερο άλμα από τα 8,32 μ.

Ο Μίλτος Τεντόγλου όπως αναμενόταν με μόλις ένα άλμα βρέθηκε στον τελικό του μήκους και στα πρώτα του λόγια εμφανίστηκε αρκετά ήρεμος, δηλώνοντας έτοιμος για το χρυσό.

«Το στάδιο είναι πολύ καλό. Είχε λίγο κρύο για μένα. Έλληνες είμαστε, έχει πολλή ζέστη στην Ελλάδα. Είχε και αντίθετο άνεμο. Εντάξει, για μένα δεν ήταν κάτι να κάνω 8,15μ. και 8,30μ. Μπορώ να πηδήξω πάρα πολύ παραπάνω, ήταν κάτι πολύ απλό για μένα σήμερα. Ήταν ελεγχόμενη προσπάθεια. Θα δούμε σε δύο μέρες», είπε αρχικά ο Μίλτος Τεντόγλου.

Για το ταρτάν, ο Μίλτος Τεντόγλου ανέφερε: «Αυτά που λένε για το 2%, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, νομίζω είναι… παπατζιλίκια. Μοιάζει πολύ με το Τόκιο. Εγώ σε αυτά τα ταρτάν πιάνω πολύ την αντίδραση με το έδαφος».

Κλείνοντας, ο Μίλτος Τεντόγλου είπε: «Εάν με ευνοούσε λίγο ο καιρός, θα μπορούσα και λίγο παραπάνω. Για να κάνεις ρεκόρ, πρέπει να σε ευνοούν λίγο οι συνθήκες, δεν κάνεις έτσι εύκολα. Αλλά μπορώ να κάνω ρεκόρ».