Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έγινε ερώτηση σε τηλεπαιχνίδι – Η αντίδραση των παρουσιαστών του ΟΡΕΝ

Ώρα Ελλάδος

"Εμφανίζεσαι και χειροκροτά το πλήθος, ανοίγουν οι δρόμοι! Εσύ και η Άννα Βίσση!".

Ερώτηση στο χθεσινοβραδινό (21/10) επεισόδιο του «Εκατομμυριούχου» έγινε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης. Ο μετεωρολόγος του ΟΡΕΝ είδε το όνομά του να φιγουράρει σε μία από τις ερωτήσεις του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού και ο Παναγιώτης Στάθης με τον Γιάννη Κολοκυθά δεν άφησαν το γεγονός να περάσει ασχολίαστο.

«Όρθιοι όλοι! Χειροκρότημα στον κύριο Κλέαρχο! Είσαι ο μόνος που κάνει διεθνή καριέρα και μπορούμε να σου το αποδείξουμε! Μπορούμε να δείξουμε το πλάνο, κύριε σκηνοθέτη;», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Στάθης, υποδεχόμενος τον μετεωρολόγο του σταθμού στο πλατό.

«Εμφανίζεσαι και χειροκροτά το πλήθος, ανοίγουν οι δρόμοι! Εσύ και η Άννα Βίσση!», του είπε με χιούμορ ο Γιάννης Κολοκυθάς.

«Κυρία μου, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης είναι πολιτικός! Είναι η επόμενη μέρα!», σχολίασε ο Παναγιώτης Στάθης μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, όπου η παίκτρια αναρωτήθηκε αν ο Κλέαρχος Μαρουσάκης είναι μετεωρολόγος ή αθλητικογράφος.

«Είσαι διακαναλικός πλέον, έχεις πολύ υψηλή αναγνωρισιμότητα. Όπου σταθώ κι όπου βρεθώ ο κόσμος μου μιλάει με πολλή αγάπη και τρυφερότητα για σένα», πρόσθεσε ο Παναγιώτης Στάθης, προετοιμάζοντας τον μετεωρολόγο για… πολιτική καριέρα.