Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος απαντά για την αναφορά του ονόματος του στη δίκη Φιλιππίδη: «Δεν την ξέρω την κοπέλα»

Δημήτρης Σκαρμούτσος

"Σαφέστατα χρησιμοποίησαν ένα δημοσίευμα που έλεγε αυτό το πράγμα και το κράτησαν προσπαθώντας να βγάλουν κάτι άλλο..."

Μέσα από τον αέρα του Buongiorno με την Φαίη Σκορδά επέλεξε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, το πρωινό της Πέμπτης, να δώσει τη δική του απάντηση στην αναφορά που έγινε για το όνομα του κατά τη διάρκεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το έμαθα χθες γιατί με πήραν τηλέφωνο. Προφανώς δεν την ξέρω την κοπέλα. Το 2011 ήταν μια εποχή που μόλις είχα πρωτοβγεί στην τηλεόραση και γενικώς, λόγω της διαφορετικότητας, γράφονταν πάρα πολλά και όλοι ξέρουμε εδώ ότι πάρα πολλά, από αυτά που γράφονται, δεν ισχύουν. Προφανώς».

«Τη συγκεκριμένη κοπέλα δεν την ξέρω και προφανώς δεν είχα σχέση μαζί της. Η ίδια, απ’ ότι μου είπαν, το αρνήθηκε πάρα πολύ και σαφέστατα χρησιμοποίησαν ένα δημοσίευμα, γιατί νομίζω ότι ήταν ένα το δημοσίευμα, που έλεγε αυτό το πράγμα και το κράτησαν προσπαθώντας να βγάλουν κάτι άλλο».

«Σαφέστατα είναι κάτι που δεν ισχύει. Όπως είπαμε, το παραδέχθηκε και η ίδια. Προφανώς χρησιμοποιήθηκε, εντάξει, συνεχίζουμε» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στον αέρα της καθημερινής εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού.