Ο χωρισμός διάσημου ζευγαριού και ο παρουσιαστής που… μπήκε ανάμεσά τους

Δείτε ποιο είναι το ...τρίτο πρόσωπο στη σχέση του ζευγαριού

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα – Κριστιάν Καρεμπέ είναι πλέον παρελθόν και επισήμως. Η Σλοβάκα καλλονή σε συνέντευξη που έδωσε στο «Paris Match» ανακοίνωσε τον χωρισμό τους.

Από τις αρχές του μήνα είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν οι φήμες, καθώς είχαν δημοσιευτεί φωτογραφίες της με διάφορους συνοδούς. Η Αντριάνα με τη συνέντευξή της ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν τρίτα πρόσωπα αλλά απλώς η σχέση τους είχε φθαρεί.

»Εδώ κι αρκετούς μήνες δεν ζούμε μαζί. Από το 2005 βλεπόμαστε ελάχιστα. Ας πούμε ότι η εξέλιξη των πραγμάτων ήταν διαφορετική απ΄ ό,τι περιμέναμε. Δεν έχουμε πλέον τις ίδιες ανάγκες. Ο καθένας πρέπει να ακολουθήσει το δικό του δρόμο. Δεν θέλω να αμαυρώσω τις όμορφες αναμνήσεις» είπε στη συνέντευξή της.

«Ο σύζυγός μου από τότε που σταμάτησε το ποδόσφαιρο άρχισε να ζει με 300 χιλιόμετρα την ώρα. Δεν τον προλάβαινα. Χαθήκαμε χωρίς να το κάνουμε επίτηδες. Δεν μπορέσαμε ποτέ να ξαναβρεθούμε.»

Αλλά και ο Κριστιάν Καρεμπέ σε ραδιοφωνική εκπομπή στο RTL France επιβεβαίωσε τις φήμες.

Όμως παρά τις δηλώσεις της Αντριάνας, η Ελεονώρα φαίνεται να ξέρει περισσότερα, όπως και όσοι είδαν χτες βράδυ το «Ράδιο Αρβύλα».

Ο …»αγώνας» του Σερβετά τώρα δικαιώνεται και μπορεί να φορέσει επάξια πλέον τις δάφνες του…

Δείτε το βίντεο: