Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, οι καλεσμένες της Νάνσυς Ζαμπέτογλου μιλάνε για τον γάμο τους. Τι άλλαξε, τι έμεινε ίδιο και τι χρειάζεται ένας πετυχημένος γάμος.
Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φιλοξενεί τον ταλαντούχο Αλέξανδρο Ρήγα, ο οποίος μιλάει για το πόσο απαιτητικός είναι στη δουλειά του, πώς αντιμετωπίζει τον βεντετισμό και πώς ξεπέρασε το σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Η Μυρτώ Κάζη ετοιμάζει τα survival kits που χρειάζεται το μωρό στη βόλτα, στη διανυκτέρευση και το babyswimming.
Η Άννα Πρέλεβιτς απαντά στην ερώτηση: Γλυκό ή ψωμί; Τι να προτιμήσουμε αν είχαμε να διαλέξουμε ένα από τα δύο;
Βλέπουμε πολλή μόδα. Φτιάχνουμε τέλειο στιλ με το πουκάμισο που μας ταιριάζει και πετάμε από την ντουλάπα μας ό,τι δεν χρειαζόμαστε πια.
Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει μια τάρτα με σάλτσα καραμέλας, λευκή σοκολάτα και μανταρίνια.
Η Ιλιάδα Κλάγκου ετοιμάζει μια αντιγηραντική λοσιόν με υλικά που έχουμε ήδη στην κουζίνα.
Κατασκευάζουμε ένα όμορφο κάδρο για τα κοσμήματα.
Ο διατροφολόγος, Δημήτρης Πέππας, συμβουλεύει πώς να παραγγέλνουμε σωστά σε ένα εστιατόριο.
Πηγαίνουμε σινεμά στο “Creed” για να ξαναδούμε τον Ρόκι Μπαλμπόα και βλέπουμε γυναίκες του Χόλιγουντ που στα 50 είναι ωραιότερες απ’ ότι ήταν στα 30 τους.