Ντόναλντ Τραμπ – Κάμαλα Χάρις: Στο MEGA το πρώτο κρίσιμο ντιμπέιτ

Ντόναλτ Τραμπ, Καμάλα Χάρις

Διαβάστε περισσότερα...

Για πρώτη φορά απέναντι θα βρεθούν τα ξημερώματα της Τετάρτης, συγκεκριμένα στις 4 ώρα Ελλάδος, ο Ντόναλντ Τραμπ και η Κάμαλα Χάρις εν όψει των προεδρικών εκλογών στην Αμερική.

Τα βλέμματα ολόκληρου του πλανήτη θα είναι ασφαλώς στραμμένα σε αυτό το πρώτο ντιμπέιτ των δύο υποψηφίων, το οποίο έρχεται έπειτα από την απόφαση του Τζο Μπάιντεν να αποσυρθεί μετά από το «καταστροφικό» για πολλούς προηγούμενο ντιμπέιτ με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, τα ξημερώματα της Τετάρτης, το MEGA θα φέρει ζωντανά και με μεταφραστή στην ελεύθερη ελληνική τηλεόραση την σημαντικότατη αυτή τηλεοπτική αναμέτρηση για τον Ρεμπουμπλικάνο υποψήφιο και πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και την υποψήφια για τους Δημοκρατικούς, Κάμαλα Χάρις .

Οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι της Αμερικής θα βρεθούν για πρώτη φορά ενώπιος ενωπίω, ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών, αλλά χωρίς κοινό και χωρίς σημειώσεις για 90 λεπτά. Ντόναλντ Τραμπ και Κάμαλα Χάρις  συμφώνησαν σε αυστηρούς κανόνες που σχεδιάστηκαν για να αποφευχθούν αιφνίδιες διακοπές ή άμεσες παρεμβάσεις.

Το εν λόγω ντιμπέιτ θα συντονίσουν δύο δημοσιογράφοι του δικτύου ABC και θα λάβει χώρα στην Φιλαδέλφεια, στην κρίσιμη για τις εκλογές πολιτεία της Πενσιλβάνια, στις βορειοανατολικές ΗΠΑ.