Ντίνος Σιωμόπουλος και Στέλλα Γκαντώνα ανανέωσαν το ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβριο

Ντίνος Σιωμόπουλος

Όσα είπε το δίδυμο του Mega στο φινάλε.

Χορευτικά με παραδοσιακούς χορούς από τη Νάξο έριξε αυλαία η εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα. Έπειτα, το δίδυμο της ενημέρωσης του Mega, πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους συντελεστές της εκπομπής και ανανέωσαν το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.

«Εμείς φίλες και φίλοι θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας έχετε στηρίξει αυτή τη δύσκολη ειδησεογραφικά κι από πλευράς επικαιρότητας σεζόν. Πραγματικά θέλουμε να σας πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας τον Σεπτέμβρη. Εδώ θα είμαστε» είπε αρχικά ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους εσάς, που μας δώσατε τη δυνατότητα να μπούμε στο σπίτι σας. Ευχαριστούμε πολύ τη Διεύθυνση Ειδήσεων τον Σταμάτη Μαλέλη, τον πρόεδρό μας τον κ. Μαρινάκη, τον αρχισυντάκτη μας τον Σταύρο Οικονομόπουλο που είναι το στήριγμά μας» ανέφερε από τη μεριά της η Στέλλα Γκαντώνα, η οποία στη συνέχεια ευχαρίστησε κι όσους εργάστηκαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες.