Ντέμη Γεωργίου: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της – Ποια ήταν η τελευταία της επιθυμία

Ντέμη Γεωργίου

Η 39χρονη σεφ υπέστη σηπτικό σοκ από βακτηριακή λοίμωξη.

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 39 ετών άφησε το πρωί της Δευτέρας (22/7) η Ντέμη Γεωργίου. Η μαγείρισσα, που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον τέταρτο κύκλο του reality μαγειρικής MasterChef, υπέστη σηπτικό σοκ έπειτα από βακτηριακή λοίμωξη που την ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες ημέρες.

Όπως ενημέρωσαν οι στενοί της φίλοι μέσα από τα social media, το τελευταίο αντίο στη Ντέμη Γεωργίου θα ειπωθεί την Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 12:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, επιθυμία της ήταν όλοι να φορούν λευκά ρούχα.

Ντέμη Γεωργίου – Το μήνυμα της συντρόφου της Μαριαλένας Ξηρομερίτη

«Αντί για στέφανα, η Ντέμη θα ήθελε να κάνετε μια δωρεά στα αδέσποτα ζώα της Πάρου. Ας προσευχηθούμε για την ψυχή της όλοι μαζί», αναφέρει σε σχετικό βίντεο που ανάρτησε ο στενός της φίλος, Άρτσι Καραχάλιος.

@archi43718 Πέμπτη 25, Ιουλίου και ώρα 12 στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών θα Τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία της Δήμητρας Γεωργίου 🙏🕊️🙏🕊️ #foryoupage❤️❤️ #foryou #fyp #love #funeral @Demmy P. Georgiou @miougatopoulos @ΣΚ@ΣΚΑΪ TVN@ANT1e@Mega TVt@startva@zappit.grP@OPENTVGRn@Andriana Manettar@ertofficialR@ERT NEWSl@AlfaTV ♬ πρωτότυπος ήχος – Archi 🧿 Άρτζι 🧿