Ντέμη Γεωργίου – Μαριαλένα Ξηρομερίτη: «Μπαίνω στο μαγαζί και μου κόβονται τα πόδια, αρρωσταίνω»

Ντέμη Γεωργίου

Όλα όσα είπε η Μαριαλένα Ξηρομερίτη, σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου.

Η Ντέμη Γεωργίου, η σεφ που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef, άφησε την τελευταία της πνοή πριν μερικές ημέρες, στα 39 της χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους της.

Η σύντροφός της, Μαριαλένα Ξηρομερίτη, μίλησε στο newsit.gr: «Την Παρασκευή πήγαμε θάλασσα και το Σάββατο πέθανε. Ήταν φοβερό. Ήταν η πρώτη φορά που βρήκαμε έστω μια ώρα να κάνουμε κάτι για εμάς. Ίσως η Ντεμη γίνει η αφορμή να αλλάξει κάτι στο σύστημα υγείας του νησιού».

Η Μαριαλένα Ξηρομερίτη ανέφερε επίσης για την Ντέμη Γεωργίου: «Τον Σεπτέμβρη θα παντρευόμασταν, από το 2020 ήμασταν μαζί, η Ντέμη ήταν αυθόρμητη είχαμε πολλά όνειρα όπως να κάνουμε το μαγαζί και να πάμε πολλά ταξίδια. Αυτό που ήθελε η Ντέμη ήταν να περάσει η σεζόν, να κλείσουμε όμορφα τη σεζόν και να πάμε διακοπές στο Μπαλί.

Ονειρευόμασταν να μεγαλώσουμε την οικογένεια μας αλλά προτεραιότητα ήταν να μεγαλώσουμε το πρώτο μας παιδί και να το κάνουμε να πατήσει στα πόδια του, το εστιατόριο που ανοίξαμε. Το έχτισα εγώ με τα χέρια μου, είμαι αρχιτέκτονας ήξερα τι κάνω και πως να το κάνω λόγω εμπειρίας».

Κλείνοντας, η Μαριαλένα Ξηρομερίτη είπε: «Εγώ είμαι πάρα πολύ φορτισμένη, μπαίνω μέσα στο μαγαζί και μου κόβονται τα πόδια, αρρωσταίνω, δεν μπορώ ούτε να ξεκλειδώσω την πόρτα. Δεν μπορώ να σταθώ εκεί μέσα. Είμαι σε φάση μετακόμισης, σε 2 εβδομάδες το πολύ θα γυρίσω πίσω στη βάση μου. Θα πάρω μαζί μου και τα πράγματα της».

Πηγή εικόνας: NDP