Νίκος Μουτσινάς κατά ΣΕΗ: «Μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση, ήταν αρκετά εκνευριστικό»

Νίκος Μουτσινάς

Δείτε τι είπε ο Νίκος Μουτσινάς για το σωματείο των ηθοποιών.

Για το ΣΕΗ απάντησε σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι». Ο ηθοποιός και παρουσιαστής τόνισε πως το σωματείο θα έπρεπε να βγάλει ανακοίνωση ώστε να μην πραγματοποιηθεί καμία παράσταση κατά τη διάρκεια του τριήμερου εθνικού πένθους.

«Μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση ότι το ΣΕΗ δεν έβγαλε ανακοίνωση την Τετάρτη να μην παίξει κανένα θέατρο και παίξαμε. Παρ’ όλα αυτά ο παραγωγός πήρε τηλέφωνο στο υπουργείο και είπε “τι κάνουμε;” και ότι τι σημαίνει το τριήμερο εθνικό πένθος;

Για το υπουργείο σήμαινε ότι απλά δεν θα γίνουν  δημόσιες εκδηλώσεις, τα θέατρα φυσικά και θα παίξουν κανονικά. Δεν υπάρχει λόγος να μην παίξεις θέατρο, χαζός είσαι; Και να κάνουμε ενός λεπτού σιγής, την οποία και κάναμε και αυτό ήταν», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε στη συνέχεια: «Κάπως ενοχλήθηκα, γιατί δυο εβδομάδες τρέχουμε σε εσάς που μας ακούτε να βοηθήσετε γι’ αυτό που συνέβη στο κλάδο των ηθοποιών και δεν έβγαλε μια ανακοίνωση το ΣΕΗ να μην παίξουμε την Τετάρτη, το οποίο ήταν αρκετά εκνευριστικό».