Μητέρα 15χρονου: «Ο γιος μου ζήτησε βοήθεια και λιποθύμησε… Ο πρώην σύζυγός μου είχε σηκώσει πολλές φορές χέρι σε εμένα»

15χρονος

Διαβάστε περισσότερα...

Η μητέρα του 15χρονου που κατήγγειλε τον πατέρα και τον θείο του επειδή τους αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος, μίλησε στην εκπομπή T Live και τη Ρένα Κουβελιώτη. H μητέρα του ανήλικου αναφέρει πως ο πρώην σύζυγός της ήταν βίαιος και με την ίδια, ενώ τονίζει ότι το επεισόδιο βίας ενδεχομένως να προέκυψε από το γεγονός ότι ο πατέρας δεν έχει αποδεχτεί τη σεξουαλική ταυτότητα του παιδιού του.

«Με πήρε ο γιος μου τη Δευτέρα το βράδυ και μου ζήτησε βοήθεια. Μετά λιποθύμησε. Είχε φύγει από το σπίτι και είχε πάει στην πλατεία του χωριού. Ήταν σοβαρά τραυματισμένος και τώρα τον κρατούν μέσα για προληπτικούς λόγους. Μου είπε ότι τον χτύπησε ο πατέρας και ο θείος επειδή άργησε να επιστρέψει στο σπίτι. Ο μπαμπάς του δεν ήθελε να επιστρέψει στην πλατεία. Ο μπαμπάς ήξερε για την σεξουαλική ταυτότητα του γιου του από πέρσι, αλλά δεν το δεχόταν. Μου έριχνε εμένα τις ευθύνες, ότι εγώ φταίω.

«Πήγα κατευθείαν στο νοσοκομείο. Το παιδί μου ήταν φοβισμένο και τρομοκρατημένο. Πόναγε στα πλευρά, πόναγε στον θώρακα, δεν ήταν να το ακουμπήσεις πουθενά. Δεν τον ρώτησα τίποτα», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του 15χρονου.

Η ίδια σημείωσε ότι ο πρώην σύζυγός της είχε σηκώσει το χέρι του πολλές φορές επάνω της και την επιμέλεια των παιδιών της την είχε ζητήσει εκβιαστικά.