Μίνα Καραμήτρου – Γιάννης Κολοκυθάς: «Σάστισαν» στον αέρα με τον πασίγνωστο ηθοποιό – «Ποιος είναι αυτός καλέ;»

Ώρα Ελλάδος

Η εμφάνιση του ηθοποιού προκάλεσε απορία στους δύο παρουσιαστές.

«Προβληματισμό» φαίνεται πως δημιούργησε το πρωτοσέλιδο της Espresso στη Μίνα Καραμήτρου και τον Γιάννη Κολοκυθά κατά την ανάγνωση των εφημερίδων στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» το πρωινό της Παρασκευής (6/9). Η επίσκεψη του Νίκολας Κέιτζ στην Ελλάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας ήταν τελικά το «κλειδί» στον… γρίφο του ρεπορτάζ.

«Ντόπα και κόκα από σφίχτη γκουρού. Θα το ‘λεγα, τι νομίζεις; Θα κωλώσω; Δύο πρώην μαζί στο αντίο του Δάνη, ποιοι αποχαιρέτησαν τον Δάνη Κατρανίδη. Και τώρα σε αυτό δεν έχω την απάντηση: αγνώριστος ο Έλληνας superstar, νέο φρέσκο φωτορεπορτάζ για την ταινία. Ποιος είναι αυτός, ρε παιδί μου; Πήγαινε να δούμε ποιος είναι ο αγνώριστος σταρ;», είπε αρχικά με απορία η Μίνα Καραμήτρου διαβάζοντας τους τίτλους της Espresso.

«Ποιος είναι βρε παιδί μου; Στους Αγίους Θεοδώρους, λέει. Μήπως είναι ο Νίκολας Κέιτζ;», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ, ενώ ο Γιάννης Κολοκυθάς άνοιξε την εφημερίδα για να βρει το σχετικό θέμα και να λύσει την απορία της συναδέλφου του.

«Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ, Νίκολας Κέιτζ, να βρίσκεται στο χώμα μας και να κρύβεται από όλους τους δημοσιογράφους και τα media που τον κυνηγούσαν χωρίς να έχει διαρρεύσει καμία φωτογραφία επί ελληνικού εδάφους. Ωστόσο, ύστερα από αγώνα δρόμου, η Espresso κατάφερε να τον εντοπίσει«, διάβασε αμέσως ο δημοσιογράφος.

«Ορίστε, ο Νίκολας Κέιτζ είναι. Δεν βλέπεις; Ρωτάει κιόλας», σχολίασε η Μίνα Καραμήτρου.

«Και πήγε στους Αγίους Θεοδώρους ο Νίκολας Κέιτζ; Μοιάζει. Και δεν τον είδε και κανένας; Εμένα μου αρέσουν οι Άγιοι Θεόδωροι πάρα πολύ. Είναι ιερός τόπος, γιατί έχει εκεί σπίτι ο Κώστας Σημίτης», είπε με χιούμορ κλείνοντας το θέμα ο Γιάννης Κολοκυθάς.