Μίλτος Τεντόγλου: Χρυσό ευρωπαϊκό μετάλλιο με άλμα 8,30

Μίλτος Τεντόγλου

"Ντρέπομαι να πω κάτι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να απαλύνουμε τον πόνο αυτών των ανθρώπων. Δεν ξέρω πού να αφιερώσω αυτό το μετάλλιο", δήλωσε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Το χρυσό μετάλλιο, ακόμη ένα στη λαμπρή πορεία του, κέρδισε ο Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του μήκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Κωνσταντινούπολης. Ο νεαρός αθλητής ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, σημειώνοντας άλμα στα 8,30μ. Το χρυσό μετάλλιο στον Μίλτο Τεντόγλου απένειμε η Σοφία Σακοράφα, πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Έλληνες που ήταν εδώ σήμερα στο στάδιο και έκαναν πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Είναι πολύ σημαντική στιγμή για μένα, χαίρομαι που το πέτυχα. Δεν ήμουν τόσο καλός σήμερα όσο θα έπρεπε, ίσως έφταιγε το πρωινό ξύπνημα», ανέφερε αρχικά ο Μίλτος Τεντόγλου στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Συνήθως πηδάω περισσότερο απ’ ό,τι πηδάω στα πρώτα άλματα. Αν γινόταν το βράδυ, υπόσχομαι ότι θα έκανα 8,50», τόνισε ο χρυσός πρωταθλητής.

«Είναι τραγικό αυτό που έγινε. Ντρέπομαι να πω κάτι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να απαλύνουμε τον πόνο αυτών των ανθρώπων. Δεν ξέρω πού να αφιερώσω αυτό το μετάλλιο», σημειώνει ο Μίλτος Τεντόγλου για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, ενώ δηλώνει πως έχει βάλει στόχο το επόμενο πανελλήνιο ρεκόρ και το χρυσό μετάλλιο στη Βουδαπέστη.