Μίλτος Τεντόγλου: Απαντά για το σκηνικό με τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ

Μίλτος Τεντόγλου

Ο Έλληνας πρωταθλητής και ο προπονητής του διευκρινίζουν για την πολυσυζητημένη κίνηση.

Ερωτηματικά προκάλεσε η χειραψία που απέφυγε να κάνει ο Μίλτος Τεντόγλου με τον Α’ Ειδικό Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτη Δημάκο, αμέσως μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Βουδαπέστη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, θέλοντας να διαψεύσει τα σενάρια που ακολούθησαν περί τεταμένων σχέσεων με το Σωματείο, έσπευσε να λύσει την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε.

Όλα ξεκίνησαν κατά την υποδοχή που είχε ο Μίλτος Τεντόγλου στο ξενοδοχείο από φίλους και συγγενείς μετά τη λήξη της κούρσας. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής φαίνεται σε βίντεο, καθώς πλησιάζει τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί να τον υποδεχτεί, να παρακάμπτει τη χειραψία από τον πρώτο άνθρωπο που τον πλησιάζει και να κατευθύνεται σε ένα άλλο πρόσωπο.

Λίγες ώρες αργότερα, ο ΣΕΓΑΣ απάντησε σε όσα ακούστηκαν για την αμφιλεγόμενη κίνηση του Τεντόγλου, αναφέροντας πως «ο πρωταθλητής μας, σε μια ανθρώπινη στιγμή, έσπευσε να φιλήσει και να αγκαλιάσει πρώτο τον παππού του, που καρτερικά τον περίμενε μετά τις 12 το βράδυ. Ο Τεντόγλου αφού πνίγηκε στις αγκαλιές της οικογένειας του, δέχθηκε τα συγχαρητήρια των μελών της αποστολής, του αρχηγού Παναγιώτη Δημάκου και γιόρτασε μαζί τους τη μεγάλη επιτυχία».

Εξηγήσεις για το τι συνέβη θέλησε να δώσει και ο ίδιος ο Μίλτος Τεντόγλου αλλά και ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, σε βίντεο που ανάρτησε ο ΣΕΓΑΣ.

«Το θέμα που έχει δημιουργηθεί δεν έχει καμία βάση και θέλω να σας το εξηγήσουμε», αναφέρει αρχικά ο Πομάσκι, δίνοντας τον λόγο στον Μίλτο Τεντόγλου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

«Αυτό που έγινε χθες που δεν χαιρέτησα τον κ. Δημάκο, ο οποίος είναι φίλος μου, και τον ξέρω πολλά χρόνια είναι γιατί είχα να δω τον παππού μου ένα χρόνο. Ο παππούς μου έχει πρόβλημα υγείας πολύ σοβαρό και ταξίδεψε μέχρι εδώ και ήθελα απλά να τον χαιρετήσω πρώτα και αυτό έκανα.

Το έκανα για τον παππού μου και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο ΣΕΓΑΣ με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ κοντά μας και μας βοηθάει συνεχώς», διευκρινίζει χαρακτηριστικά ο Μίλτος Τεντόγλου.