Μιχάλης Ιγνατίου: Πρεμιέρα με σαρδάμ στον ΣΚΑΪ – Η αντίδραση από τη Σία Κοσιώνη

Μιχάλης Ιγνατίου

Έτσι αντέδρασε η Σία Κοσιώνη στον αέρα του δελτίου όταν ο Μιχάλης Ιγνατίου μπέρδεψε μια λέξη στο ρεπορτάζ του.

Επίσημη πρώτη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ είχε ο Μιχάλης Ιγνατίου, το βράδυ της Δευτέρας, όταν και η Σία Κοσιώνη από τον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τον καλωσόρισε στον σταθμό. Κατά τη διάρκεια της πρώτης του σύνδεσης, ωστόσο, ο έμπειρος δημοσιογράφος έμελλε να κάνει ένα απολαυστικό ομολογουμένως σαρδάμ!

Ειδικότερα, μεταφέροντας το ρεπορτάζ για τις πολιτικές εξελίξεις στην Αμερική εν όψει των προεδρικών εκλογών, ο Μιχάλης Ιγνατίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πρέπει να δούμε τις συγκεκριμένες πολιτείες που θα δούμε τις ψήφους, τους εκλέκτορες, για τον πρόεδρο. Τώρα, η Καμάλα Χάρις και ο Ντόναλτ Τραμπ θα συνεχίσουν σήμερα τις εκστρατείες τους μετά από μικρή παύση».

Έχοντας μπερδέψει προφανώς την πρώτη του έτους για λίγους… μήνες, ο δημοσιογράφο  από την Ουάσιγκτον προχώρησε στη διόρθωση επισημαίνοντας πως «εδώ έχουν την Πρωτοχρονιά τους σήμερα». «Συγνώμη, την Πρωτομαγιά τους έχουν σήμερα. Η μέρα είναι αφιερωμένη στους εργαζομένους η σημερινή ημέρα αλλά οι επόμενες 64 ημέρες περιγράφονται από τους αναλυτές ως κόλαση».

Χαρακτηριστική ήταν, δε, η αντίδραση από τη Σία Κοσιώνη η οποία και χαμογέλασε κατά τη στιγμή του συγκεκριμένου σαρδάμ στην επίσημη πρώτη του Μιχάλη Ιγνατίου στη νέα τηλεοπτική του στέγη το βράδυ της Δευτέρας.