Με ανανεωμένο concept εκπομπής επιστρέφει η Ευγενία Μανωλίδου

Διαβάστε: Αλλαγές με την υποστήριξη του ΑΝΤ1

To DWTS Daily θα επιχειρηθεί να γίνει πιο life-style με αποχρώσεις gossip. Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 σχεδιάζουν να δώσουν στην Ευγενία Μανωλίδου τον χρόνο που χρειάζεται, ώστε να μεταφέρει το προσωπικό της ύφος και το χαλαρό, άνετο στυλ της, αυτό που οι τηλεθεατές έχουν επιβραβεύσει -με τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης- σε προηγούμενες εκπομπές που συμμετείχε η παρουσιάστρια, όπως το «Μaster Chef» και το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».

Σε δήλωσή του, ο υπεύθυνος Τύπου του ομίλου Antenna είπε πως «η συγκεκριμένη εκπομπή ήταν ένα concept βασισμένο στο BBC, που είναι ιδιοκτήτης των δικαιωμάτων του Dancing with the Stars. Ήταν λίγο περίεργη η κατάσταση αναφορικά με τις επιδόσεις του προγράμματος, αλλά έχει παίξει ρόλο ότι στην Ελλάδα έχουμε ένα πολύ διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που έχουμε στη Βρετανία. Δηλαδή, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας έχουμε εκπομπές άλλων καναλιών που βασίζουν το πρόγραμμά τους στο «Dancing with the Stars» ή σε άλλες εκπομπές. Πιστεύω ότι (η εκπομπή) θα βρει τα πατήματά της και βασίζομαι τόσο στη δυναμική της Μανωλίδου, όσο και σε κάποιες σκέψεις να ενισχυθεί αυτό το πρόγραμμα… Θα γίνουν διορθώσεις… Αλλά δεν πιστεύω ότι αν ήταν κάποιος διαφορετικός στη θέση της θα μπορούσε να το διαχειριστεί διαφορετικά, με το ίδιο περιεχόμενο».

Όσον αφορά, στην αποχώρηση από το DWTS Daily του σκηνοθέτη Κώστα Βορίδη, οι άνθρωποι του καναλιού αναφέρουν ότι έχει να κάνει με λόγους κούρασης, εξαιτίας του καθημερινού και του κυριακάτικου live. Εξάλλου, τον σκηνοθέτη και την παρουσιάστρια συνδέει φιλική σχέση, καθώς ο αδελφός του Βορίδη και ο σύζυγος της Μανωλίδου, είναι συνάδελφοι βουλευτές και συνεργάτες στο ίδιο κόμμα.

Στο control της εκπομπής βρίσκεται πλέον ο Θάνος Γκομόζιας, γεγονός που χαροποίησε ιδιαιτέρως την Ευγενία Μανωλίδου. Οι δυο τους είχαν άψογη συνεργασία στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» και η παρουσία του σκηνοθέτη στο DWTS Daily αναμένεται να δώσει φρεσκάδα και νέα προοπτική στο πρόγραμμα.