Ματίνα Παγώνη: «Δεν μπορεί ο διοικητής να περιφέρεται με την Βάνα Μπάρμπα στο νοσοκομείο»

Ματίνα Παγώνη

"Δεν ήταν ωραία αυτή η εικόνα. Πρέπει να είμαστε όλοι μας προσεκτικοί".

Για την καταγγελία που έκανε εις βάρος της Βάνας Μπάρμπα ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, μίλησε η Ματίνα Παγώνη στην εκπομπή Summer’s Cool. Η Βάνα Μπάρμπα κατηγορείται από τον κύριο Μιχάλη Γιαννάκο πως, ενώ η ίδια νοσούσε με κορονοϊό, διοικητής μεγάλου νοσοκομείου την περιέφερε στα διάφορα τμήματα.

Δείτε εδώ την απάντηση της Βάνας Μπάρμπα

Η Ματίνα Παγώνη δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής: «Οποιοσδήποτε μπορεί να πηγαίνει σε ένα νοσοκομείο να κάνει τις εξετάσεις του, μέχρι εκεί όλοι έχουν το δικαίωμα. Όμως, ο διοικητής του νοσοκομείου δεν είχε καμία δουλειά να περιφέρεται με οποιονδήποτε -δεν έχει σημασία αν ήταν η κα Μπάρμπα. Ο διοικητής κάνει τη δουλειά του στο γραφείο του και η Βάνα Μπάρμπα θα έπρεπε να κάνει τις εξετάσεις της.

Το ότι βγήκε θετικό το τεστ σε όλους μας μπορεί να συμβεί να νοσούμε από κορονοϊό, δεν σημαίνει ότι είμαστε υπεύθυνοι επειδή νοσήσαμε, από κάπου κολλάμε όλοι. Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ έχει δίκιο, δεν μπορεί ο διοικητής του νοσοκομείου να περιφέρεται με την Βάνα Μπάρμπα στο νοσοκομείο. Δεν έχει καμία δουλειά. Η κα Μπάρμπα κάνει τις εξετάσεις της, παίρνει τα αποτελέσματα και τέλος. Δεν ήταν ωραία αυτή η εικόνα. Πρέπει να είμαστε όλοι μας προσεκτικοί.