Μαρινέλλα: Ώρες αγωνίας για την ερμηνεύτρια – Νοσηλεύεται με βαρύ εγκεφαλικό στο Υγεία

Μαρινέλλα

Διαβάστε περισσότερα...

Στη σκηνή του Ηρωδείου κατέρρευσε η Μαρινέλλα, το βράδυ της Τετάρτης, κατά την διάρκεια της συναυλίας που έδινε στο Ηρώδειο. Γι’ αυτό και η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Υγεία και η μουσική της παράσταση βεβαίως αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας.

Μαρινέλλα: Κατέρρευσε στη σκηνή – «Πάγωσε» το Ηρώδειο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Μαρινέλλα υπέστη βαρύ και εκτεταμένο εγκεφαλικό επεισόδιο και ενδέχεται να εισαχθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ιδιωτικού νοσοκομείου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις  με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Στο πλευρό της, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Newsit, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο προσωπικός της γιατρός ο οποίος της έδωσε και τις πρώτες βοήθειες στο Ηρώδειο. Λίγο πριν καταρρεύσει επί σκηνής, η φωνή της άρχισε να αλλάζει σταδιακά ενώ η Μαρινέλλα έχασε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα την ισορροπία της.

«Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας, η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής.

Πηγή εικόνας: NDP Photo