Μαρινέλλα – Η Σίσσυ Καλλίνη στο Live News: «Εκεί διακρίναμε μία αμηχανία, όμως δεν δώσαμε σημασία»

Μαρινέλλα

"Νομίζαμε ότι ήταν η συγκίνηση της στιγμής, ίσως να ήταν φορτισμένη, δεν επεκταθήκαμε σε σχόλια" τονίζει η Σίσσυ Καλλίνη για τη Μαρινέλλα.

Για όσα είδε από τις κερκίδες του Ηρωδείου, όπου και η Μαρινέλλα επί σκηνής έχασε τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια της μουσικής της παράστασης, μίλησε η Σίσσυ Καλλίνη στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο το απόγευμα της Πέμπτης στο Μεγάλο Κανάλι. Μάλιστα, η δημοσιογράφος περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές της δημοφιλούς ερμηνεύτριας πριν να υποστεί το εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ειδικότερα, η Σίσσυ Καλλίνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν βγήκε κάτω από τη σκηνή του Ηρωδείου και ξεκίνησε να ερμηνεύει acapela, η ενέργεια ήταν απερίγραπτη. Όλοι κοιτιόμασταν μεταξύ μας και δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε την έκταση της φωνής αλλά και το καλλιτεχνικό της μεγαλείο αυτής της γυναίκας».

«Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε το τραγούδι πάνω στην σκηνή και μετά είπε κάποια λόγια καλωσορίσματος. Εκεί ίσως διακρίναμε μία αμηχανία. Όμως, επειδή σε συνεπαίρνει και η μαγεία του χώρου και η φωνή της Μαρινέλλας, δεν δώσαμε σημασία. Νομίζαμε ότι ίσως ήταν η συγκίνηση της στιγμής, ότι ίσως να ήταν φορτισμένη. Δηλαδή δεν επεκταθήκαμε σε σχόλια».

«Όταν ήρθε το δεύτερο τραγούδι, υπήρχε μια ενδιάμεση παύση όπου άλλαξε ένα ρούχο. Όταν έγινε το καλωσόρισμα στον κόσμο, όπως ξέρουμε όλοι όσοι έχουμε παρακολουθήσει την Μαρινέλλα όλα αυτά τα χρόνια, ενώ πάντα είναι λαλίστατη και ετοιμόλογη κάνοντας χιούμορ με τους μουσικούς και το κοινό, χθες ήταν λίγο φειδωλή και λίγο αμήχανη» συμπλήρωσε, επίσης, η Σίσσυ Καλλίνη για τη Μαρινέλλα στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο το απόγευμα της Πέμπτης στο Μεγάλο Κανάλι.