Μαρινέλλα: «Έχει επικοινωνία με το περιβάλλον»

Μαρινέλλα

Διαβάστε περισσότερα...

Κρίσιμες παραμένουν οι ώρες για την Μαρινέλλα, σχεδόν 24 ώρες μετά το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη κατά τη διάρκεια της μουσικής της παράσταση στη σκηνή του Ηρωδείου. Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, μάλιστα, η «κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Υγεία λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη».

Μέσα από το κεντρικό δελτίο του ΟΡΕΝ με την Εύα Αντωνοπούλου, το βράδυ της Πέμπτης, ενημερωθήκαμε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υγεία της αγαπημένης μας ερμηνεύτριας. «Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της είναι κρίσιμη αλλά σταθερή. Έχει επικοινωνία με το περιβάλλον αλλά λαμβάνει ισχυρή αγωγή».

«Το θετικό είναι ότι ο οργανισμός της ανταποκρίνεται στην πρώτη θεραπευτική αγωγή που λαμβάνει και για αυτό τον λόγο έχει αποφύγει και την διασωλήνωση».

«Σε τέτοιες περιπτώσεις μεγάλος παράγοντας είναι η ηλικία, όπως λένε οι γιατροί. Η αποψινή νύχτα και τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την πορεία υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας» επισήμανε η δημοσιογράφος Μαίρη Γύγου από το νοσοκομείο «Υγεία» όπου και νοσηλεύεται η Μαρινέλλα από τη νύχτα της Τετάρτης.

Πηγή εικόνας: NDP Photo