Μαλλιά κουβάρια Ράνια Τζίμα και Γιάννης Πρετεντέρης: «Πρέπει να ‘χουμε 57 νεκρούς για να συμβεί κάτι;»

Ράνια Τζίμα

"Μετά, διαφώνησε μετά. Μετά" επανέλαβε ο Γιάννης Πρετεντέρης στη Ράνια Τζίμα με χαρακτηριστική κίνηση του χεριού.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA συναντήθηκαν, για μια ακόμα βραδιά, η Ράνια Τζίμα και ο Γιάννης Πρετεντέρης την Πέμπτη. Κατά τη διάρκεια των θεμάτων, ωστόσο, οι δυο δημοσιογράφοι έμελλε να διαφωνήσουν πολύ έντονα όταν η συζήτηση ήρθε γύρω από το λάθος που συνέβη το πρωινό της ίδια ημέρα με τον συρμό του Προαστιακού που «στάλθηκε» στη γραμμή 3 του Μετρό.

«Διάβασα ότι ο Εισαγγελέας είπε να γίνει προκαταρκτική και το ένα και το άλλο. Η διοίκηση του ΟΣΕ, του Προαστιακού και του Μετρό δεν έχει κάτι να πει; Δηλαδή ο Εισαγγελέας, εντάξει, έχει το ενδιαφέρον του να δει αυτό το θέμα. Δεν συνέβη κάτι, με την έννοια, ευτυχώς, δυστύχημα ή οτιδήποτε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πρετεντέρης προκαλώντας την άμεση διακοπή και αντίδραση της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

«Συγνώμη Γιάννη, εδώ διαφωνούμε» επισήμανε η Ράνια Τζίμα με τον βασικός σχολιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA να της ζητάει επίμενα να ολοκληρώσει την τοποθέτηση του και να ακολουθεί μια έντονη λεκτική κόντρα ανάμεσα τους.

Γ.Π.: Συγνώμη, τελειώνω! Μιλάω.

Ρ.Τ.: Μιλάς αλλά δεν είσαι μόνος σου.

Γ.Π.: Μετά, διαφώνησε μετά. Μετά.

Ρ.Τ.: Όχι, δεν θα μου πεις πότε θα διαφωνήσω.

Γ.Π.: Μετά, αφού μιλάω.

Ρ.Τ.: Βεβαίως συνέβη κάτι.

Γ.Π.: Αφού μιλάω.

Ρ.Τ.: Δεν συμβαίνει κάτι μόνο όταν έχουμε 57 νεκρούς.

Γ.Π.: Αφού μιλάω.

Ρ.Τ.: Πρέπει να έχουμε 57 νεκρούς για να συμβεί κάτι;

Γ.Π.: Αφού μιλάω.

Ρ.Τ.: Αφού μιλάς;

Γ.Π.: Συνεχίζω. Λοιπόν, εν πάση περιπτώσει, το συγκεκριμένο συμβάν δεν συνέβη.

Ρ.Τ.: Το συμβάν συνέβη. Δεν είχε τραγική κατάληξη.

«Προφανώς. Ωραία, πες το έτσι» υπογράμμισε, τότε, ο Γιάννης Πρετεντέρης για να συνεχίσει την τοποθέτηση του και να συνεχιστεί, σε πιο ήρεμους τόνους, η ροή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με την Ράνια Τζίμα το βράδυ της Πέμπτης στο MEGA.