Live News: Ο Νίκος Ευαγγελάτος έριξε αυλαία και ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές

Live News, Νίκος Ευαγγελάτος

"Αυτό δεν μπορούμε ούτε να το αγνοήσουμε ούτε να το ξεχάσουμε" επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Ευαγγελάτος στο φινάλε του Live News.

Το 12ο απόγευμα του Ιουλίου έμελλε να πέσει η αυλαία για την φετινή σεζόν στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο όπως είδαμε στο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού. Μάλιστα, ως είθισται, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη στο τηλεοπτικό κοινό.

Έτσι, λίγο πριν ολοκληρωθεί το Live News το απόγευμα της Παρασκευής, o Νίκος Ευαγγελάτος σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Εδώ λοιπόν πέφτουν οι τίτλοι τέλους της πέμπτης σεζόν του Live News στο MEGA. Μας χαρίσατε μια ακόμα εξαιρετική χρονιά και όλοι μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε γι’ αυτό. Κάθε μέρα, κάθε ιστορία που είδατε, κάθε τι που προσπαθήσαμε να σας μεταδώσουμε, ήταν αποτέλεσμα πολλών ωρών δουλειάς, μεγάλης προσπάθειας όλων. Των δημοσιογράφων, των τεχνικών, των πάντων. Είχε όμως μια ομπρέλα προστασίας που δεν πρέπει και αυτή να την ξεχνάμε».

«Το λέω συνήθως στο τέλος κάθε σεζόν στο MEGA γιατί νιώθω την ανάγκη να το πω. Βλέπετε μια εκπομπή όπου κανένας δεν μας έχει πει τι θα πούμε. Αυτά τα πεντέμιση χρόνια του Live News εδώ στο MEGA ήταν χρόνια δημοσιογραφικής ελευθερίας. Δεν επέβαλε κανείς, ούτε ο ιδιοκτήτης του σταθμού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ούτε ο Σταμάτης Μαλέλης, το παραμικρό για να πούμε».

«Ότι βλέπετε είναι το αποτέλεσμα της δικής μας επιλογής, της δικής μας δημοσιογραφικής έρευνας με την απόλυτη ελευθερία, πράγμα εξαιρετικά σπάνιο, να κάνουμε τη δουλειά μας. Με την κάλυψη και όλα τα μέσα που χρειαζόμαστε. Αυτό δεν μπορούμε ούτε να το αγνοήσουμε ούτε να το ξεχάσουμε».

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη σας, το ραντεβού μας είναι στις 26 Αυγούστου. Καλό καλοκαίρι» υπογράμμισε, με χαμόγελο, ο Νίκος Ευαγγελάτος για να σβήσουν τα φώτα στο πλατό του Live News για την φετινή τηλεοπτική σεζόν.