Λιάνα Κανέλλη – Δημήτρης Τάκης σε αδιανόητο καβγά στον αέρα: «Εσύ φοβάσαι να γίνεις κομμουνιστής, ίσως να μη μπορείς κιόλας»

Λιάνα Κανέλλη

"Αλλά να σου πω και κάτι... και η προβοκάτσια θέλει "γκατς". Και η προβοκάτσια θέλει "γκατς" και αυτά δεν τα έχεις".

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές» του Action24 βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (30/9) η Λιάνα Κανέλλη. Η βουλευτής του ΚΚΕ σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις και τα θέματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία το τελευταίο διάστημα, όμως στο κλείσιμο της συνέντευξης, μία ατάκα του Δημήτρη Τάκη στάθηκε αφορμή για την ίδια να ξεσπάσει εναντίον του.

«Το ΚΚΕ αρχίζει ο κόσμος σιγά-σιγά και το ακούει, γιατί το έχουν ανάγκη τα αυτιά του. Όσο αντικομμουνισμό και να δείτε να ξερνιέται το επόμενο διάστημα – ήδη άρχισε ο Άδωνις -, να ξέρετε ότι ο κόσμος θα το ξεπεράσει. Το ΚΚΕ είναι πιο αναγκαίο και ισχυρό από ποτέ», είπε κλείνοντας την τοποθέτησή της η Λιάνα Κανέλλη.

«Πάντως και η ΚΝΕ τη Ντένη Μαρκορά επιστράτευσε για να προβάλλει το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και καλά έκανε», σχολίασε από την πλευρά του ο Δημήτρης Τάκης, με τη βουλευτή να μην αφήνει αναπάντητη τη συγκεκριμένη παρατήρηση.

«Δε ρώτησες ποτέ τη Ντένη Μαρκορά τι ψηφίζει. Εσύ φοβάσαι να γίνεις κομμουνιστής και ενδεχομένως να μη μπορείς κιόλας. Μη φοβίσεις και τον υπόλοιπο κόσμο, γιατί εγώ έτσι όπως τελείωσα, δεν θα μου το ελαφρύνεις βάζοντας τη Μαρκορά απέναντι σε πολιτικό κόμμα!», ξέσπασε η Λιάνα Κανέλλη στον αέρα του Action24.

«Αλλά να σου πω και κάτι… και η προβοκάτσια θέλει «γκατς». Και η προβοκάτσια θέλει «γκατς» και αυτά δεν τα έχεις και χρησιμοποιώ την αγγλική λέξη, για να μην πω την ελληνική και μας κόψει το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο. Αν νομίζεις ότι δεν αντέχει το ΚΚΕ και ειδικά εγώ συναδελφικά, είσαι γελασμένος», κατέληξε εμφανώς ενοχλημένη η Λιάνα Κανέλλη.