Zappit

Λεμπρόν Τζέιμς: Ο γιος του, Μπρονι υπέστη καρδιακή προσβολή στην προπόνηση

Σοκ στον χώρο του μπάσκετ με τον Μπρόνι Τζέιμς!

Καρδιακή προσβολή υπέστη ο γιος του Λεμπρόν Τζέιμς κατά τη διάρκεια της προπόνησής του στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας «παγώνοντας» τον χώρο του μπάσκετ στις ΗΠΑ. Ο Μπρόνι Τζέιμς ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του και θρύλου του NBA και θεωρείται δεδομένο ότι θα βρεθεί σύντομα και στο ντραφτ του NBA.

Ο νεαρός μπασκετμπολίστας έχει επιλεγεί από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας (USC) προκειμένου να αγωνιστεί στο κολεγιακό πρωτάθλημα στις ΗΠΑ,  Σε μία προπόνηση όμως, αντιμετώπισε σημαντικό πρόβλημα υγείας, με την κατάστασή του πλέον να είναι καλή.

Ειδικότερα, όπως είπε στο TMZ εκπρόσωπος της οικογένειας του Λεμπρόν Τζέιμς «χθες ενώ έκανε προπόνηση ο Μπρόνι Τζέιμς υπέστη καρδιακή προσβολή. Το ιατρικό προσωπικό κατάφερε να περιθάλψει τον Μπρόνι και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Τώρα είναι σε σταθερή κατάσταση και δεν βρίσκεται πλέον στη ΜΕΘ. Ζητάμε σεβασμό και ιδιωτικότητα για την οικογένεια Τζέιμς και θα ενημερώσουμε τα Μέσα ενημέρωσης όταν υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες».