Zappit

Κόλαφος ο Γιώργος Παπαδάκης για αδέλφια Δρούλια: «Αν έχετε αδελφική σχέση με τον Κασιδιάρη, να την χαιρόσαστε»

"Λένε ότι δεν πρέπει να λογοκρίνεται η τέχνη, είναι όμως τέχνη ο φασισμός, αδέλφια Δρούλια;" αναρωτιέται, με νόημα, ο Γιώργος Παπαδάκης.

Στην θύελλα σχολίων που προκάλεσε η μαντινάδα του Κωνσταντίνου Δρούλια για τον Ηλία Κασιδιάρη θέλησε να τοποθετηθεί ο Γιώργος Παπαδάκης, το πρωινό της Τετάρτης, μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, ο έμπειρος παρουσιαστής στάθηκε στο γεγονός πως συμπεριλήφθηκε και απόσπασμα από παλαιότερη δική του εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αναφέρθηκε στο περιστατικό με την Λιάνα Κανέλλη εδώ και τη χυδαία επίθεση του Κασιδιάρη. Είναι μια ενέργεια την οποία δεν θέλω να την χαρακτηρίσω, είναι και ποινικά κολάσιμη, θα μπορούσα να πω ότι προτρέπει σε βία».

«Στον φασισμό δεν απαντάω με τίποτα. Λένε ότι δεν πρέπει να λογοκρίνεται η τέχνη. Είναι όμως τέχνη ο φασισμός, αδέλφια Δρούλια; Εγώ κάποια άλλα πράγματα ξέρω για την ελευθερία στην τέχνη και διαφορετικά εισπράττω τα μηνύματα. Εσείς φαίνεται ότι στον αδελφό σας, γιατί αδελφό σας τον χαρακτηρίσατε, που έχει καταδικαστεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης… Τι να σας πω! Αν έχετε αδελφική σχέση, να την χαιρόσαστε! Στον φασισμό δεν απαντάω».

«Αυτό το βίντεο κυκλοφόρησε και υπάρχουν και σχόλια, «καλά το είπες, αδελφέ» και «καλά να του κάνουνε» και τα λοιπά. Αν όμως ένας παλαβός βλέποντας το πει «ξέρεις κάτι, αν τον δω στον δρόμο, θα του κοπανήσω μία στο κεφάλι»;» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Παπαδάκης στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day στον Alpha.