Κέιτ Μος: Στο νοσοκομείο η αδελφή της, Λότι από υπερβολική δόση Ozempic

Λότι Μος

"Δεν ένιωθα χαρούμενη για το βάρος μου και είχα μια φίλη που μπορούσε να μου το πάρει" ομολογεί η Λότι Μος.

Στο podcast «Dream on with Lottie Moss» θέλησε η αδελφή της Κέιτ Μος, Λότι να προχωρήσει σε μια σοκαριστική εξομολόγηση καρδιάς πριν από λίγες ώρες. Κι αυτό καθώς υπέστη επιληπτική κρίση πριν από μερικούς μήνες έπειτα από υπερβολική δόση Ozempic.

Ειδικότερα, η Λότι Μος παραδέχθηκε πως δεν μπορούσε ούτε να πιει νερό ούτε να φάει χωρίς να γίνει χειρότερα και το σφίξιμο σε πρόσωπο και χέρια ήταν ένα από τα πιο τρομακτικά πράγματα που έχει περάσει ποτέ. Οι γιατροί είπαν στην 26χρονη αδελφή της Κέιτ Μος ότι η δόση που χρησιμοποίησε για την ένεση στο πόδι της θα είχε συνταγογραφηθεί σε κάποιον που ζύγιζε τουλάχιστον 100 κιλά… ενώ εκείνη είναι μόλις 50!

«Πριν από μερικούς μήνες, δεν ένιωθα χαρούμενη για το βάρος μου. Είχα μια φίλη και μπορούσε να μου το πάρει (σ.σ. το Ozempic). Ήταν κάτω από το τραπέζι, από έναν γιατρό, αλλά δεν ήταν σαν να πηγαίνεις στο ιατρείο και να σου το συνταγογραφεί».

«Σου μετράει την αρτηριακή πίεση και κάνεις εξετάσεις, κάτι που χρειάζεσαι όταν πας να πάρεις κάτι σαν το Ozempic» εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά, ανάμεσα σε άλλα, η Λότι Μος.