Καλημέρα Ελλάδα: Ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε πρεμιέρα για 34η χρονιά στον ΑΝΤ1

Γιώργος Παπαδάκης

"Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε καλά όλοι, να έχουμε καλές ημέρες και να διανύσουμε μία ωραία τηλεοπτική περίοδο".

Την πρώτη καλημέρα της νέας τηλεοπτικής σεζόν είπε ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Δευτέρας (16/9). Η «σταθερή αξία» του ΑΝΤ1 υποδέχθηκε τους τηλεθεατές στο «Καλημέρα Ελλάδα» για 34η χρονιά παρέα με τους συνεργάτες του.

«Μαζί σας και δεν μας νοιάζει… κι ας είναι τα ηχεία δυναμωμένα κι ας ακούγεται η φωνή σαν να είμαστε σε λούνα παρκ! Καλημέρα σας, κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι! Είμαστε χαρούμενοι που για μία ακόμη χρονιά θα είμαστε μαζί», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης, κάνοντας χιούμορ με το τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε.

«Μαζί με εσάς θα διανύσουμε και αυτή τη χρονιά με την ευχή και την ελπίδα όχι να είναι μια καλή χρονιά για εμάς που κάνουμε τηλεόραση, γιατί οι άνθρωποι της τηλεόρασης έχουν την εντύπωση ότι τα πάντα περιστρέφονται γύρω από αυτούς. Όχι. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε καλά όλοι, να έχουμε καλές ημέρες και να διανύσουμε μία ωραία τηλεοπτική περίοδο», σημείωσε αμέσως μετά ο παρουσιαστής και στη συνέχεια υποδέχθηκε τους συνεργάτες του.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου μπήκαν στο πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα», ενώ ακολούθησαν η Ηρώ Ράντου και η νέα προσθήκη στην ομάδα, Αλεξάνδρα Καραγιώργη.