«Ιπτάμενος» ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε με άνεση το χάλκινο μετάλλιο

Εμμανουήλ Καραλής

Ο Εμμανουήλ Καραλής γράφει την δική του ιστορία στο Παρίσι με το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Πανέτοιμος για τον μεγάλο τελικό του επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων εμφανίστηκε ο Εμμανουήλ Καραλής, το βράδυ της Δευτέρας. Κι αυτό μιας και ο Έλληνας πρωταθλητής είχε σαν μοναδικό στόχο να κατακτήσει το πρώτο ολυμπιακό μετάλλιο της καριέρας του.

Αποδεικνύοντας, λοιπόν, πως βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της αθλητικής του ζωής, ο Εμμανουήλ Καραλής ξεκίνησε να πραγματοποιεί την μία μετά την άλλη «πτήσεις» δίχως να ακουμπάει στο ελάχιστο τον πήχη. Έτσι, ο Manolo έβαλε πλώρη για το βάθλο των μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.

Βασικός του αντίπαλος ήταν ο Σαμ Κέντρικς, τον οποίο ο Εμμανουήλ Καραλής φάνηκε να κοιτάζει από νωρίς στα μάτια κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς το όνειρο. Όταν μάλιστα από την εξίσωση εξαιρέθηκε, ύστερα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες, ο πρωταθλητής από τις Φιλιππίνες, ο «ιπτάμενος» Manolo εξασφάλισε το μετάλλιο!

Στη συνέχεια, ο Εμμανουήλ Καραλής πραγματοποίησε τρεις προσπάθειες με τον πήχη να βρίσκεται στα 6 μέτρα χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον περάσει. Έτσι, ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο τον μεγάλο τελικό του επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι.