Zappit

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Μιλήσαμε χθες με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου»

"Εκεί που έπαθα σοκ κι είχα ταχυκαρδία ήταν όταν διάβασα την ιατροδικαστική εξέταση και τα αποτελέσματα." ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» στο Open και μίλησε για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και την επικοινωνία που είχε με τη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

«Αναγκαστικά λόγω συνθηκών κι όλων αυτών που έχουν γίνει, είναι λίγο δύσκολο να συνεχίσουμε μαζί. Προφανώς υπάρχουν άλλες λύσεις και δεν είναι αυτό το μείζον θέμα. Πρέπει να αναρωτηθούμε για την κοινωνία και γιατί γίνονται όλα αυτά και ποιες είναι οι λύσεις. Έχω μιλήσει με τη Σοφία, μιλήσαμε και χθες. Πολύ φειδωλά βέβαια και δεν έχουμε αναλύσει κάτι. Το σημαντικό είναι να μπορέσει να βρει τα πατήματά της και το οποιοδήποτε θύμα μετά από κάτι τόσο σοκαριστικό και επίπονο. Να δώσεις λίγο κουράγιο και να βοηθήσεις είτε με τη στάση σου είτε με τον λόγο σου να κάνει τα επόμενα βήματα.» είπε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Εκεί που έπαθα σοκ κι είχα ταχυκαρδία ήταν όταν διάβασα την ιατροδικαστική εξέταση και τα αποτελέσματα. Ήταν δύσκολο, το έκανες εικόνα τι είχε συμβεί ανάμεσα σε αυτούς τους δύο ανθρώπους και τελικά ο ένας κατέληξε στο νοσοκομείο. Το να περιγράφεις το θέμα ήταν ανατριχιαστικό.» πρόσθεσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου και συνέχισε λίγο παρακάτω: «Της είπα στα μηνύματα που ανταλλάξαμε ότι φρόντισε να έχεις γύρω σου ανθρώπους που θα σας αγαπούν και θα σας στηρίξουν γιατί ποτέ κανένας δεν τα έχει καταφέρει μόνος του… Πέρα από όλα τα άλλα που έχουν συμβεί, μην ξεχνάμε ότι είναι μία μητέρα, που έχει ένα μικρό κοριτσάκι και πρέπει να του εξηγήσει κάποια πράγματα. Θα πρέπει εκείνη να σηκώσει αυτό το βάρος. Κράτησα ότι πιστεύω πως θα διαχειριστεί σωστά την κατάσταση και ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν βήμα βήμα.»