Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Καλά έκαναν και έδειξαν την έξοδο στον Κασσελάκη – Άμα δεν μπορείς, φεύγεις»

Ιεροκλής Μιχαηλίδης

"Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ήρθε από το πουθενά. Έχει και ευθύνη ο δικός του χώρος που τον ανέδειξε".

Καλεσμένος στην εκπομπή «Action Τώρα» βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (11/9) ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τους «Άγαμους Θύτες», τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Σταρόβα μετά την περιπέτεια της υγείας του, ενώ ρωτήθηκε και για την πολιτική σκηνή της χώρας.

«Δεν κάνω εγώ για την πολιτική. Και στο θέατρο παίζουν κάποιοι που δεν έχουν ταλέντο. Αυτό αποδεικνύεται από το αποτέλεσμα, αυτό μετράει. Εμένα δεν θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ ενεργά με την πολιτική. Διαβάζω όλη μέρα αλλά δεν βγαίνω δημόσια να τα πω, υπάρχουν άλλοι που τα λένε καλύτερα», είπε αρχικά ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

«Πρέπει να λέμε τη γνώμη μας με μία μικρή επιφύλαξη. Όταν τα πράγματα ήταν κρίσιμα και έπρεπε να κατέβουμε στους δρόμους, όπως το 2015, το κάναμε, αν και μας έβριζαν τότε», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Το επίπεδο της πολιτικής είναι απογοητευτικό για τη χώρα, δεν χρειάζεται και πολλή ανάλυση. Η κυβέρνηση είναι ανεξέλεγκτη, δεν γίνεται να μην υπάρχει αντιπολίτευση. Εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος από την κυβέρνηση, περίμενα περισσότερα. Και η αντιπολίτευση είναι στα όρια της θλίψης, δεν γίνεται χωρίς δεύτερο ισχυρό πόλο της κεντροαριστεράς», σχολίασε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Ο κύριος Κασσελάκης είναι απόρροια μιας άλλης ομάδας που έδρασε στον χώρο, δεν ήρθε από το πουθενά. Έχει και ευθύνη ο δικός του χώρος που τον ανέδειξε. Τώρα γιατί τον ανέδειξε, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Καλά έκανε και του έδειξε την έξοδο, οι δημοκρατικές διαδικασίες αυτό δεν λένε; Μπορείς; Συνεχίζεις. Δεν μπορείς; Φεύγεις», απαντά ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.