Η Βάλια Πετούρη επιστρέφει με την εκπομπή «Επτά» στην ΕΡΤ

Βάλια Πετούρη

Επτά με την Βάλια Πετούρη, πρεμιέρα Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:15 στο ΕΡΤNEWS.

Το «Επτά» με τη Βάλια Πετούρη, η εβδομαδιαία εκπομπή πολιτικής ανασκόπησης της ΕΡΤ επιστρέφει για 12η χρονιά στη δημόσια τηλεόραση και θα μεταδίδεται από στο ΕΡΤNEWS, σε νέα ημέρα και ώρα, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024, στις 20:15 και κάθε Κυριακή.

Καλεσμένος της Βάλιας Πετούρη στην πρεμιέρα της φετινής σεζόν είναι ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θανάσης Κοντογεώργης. Το «Επτά» είναι μια διαδραστική εκπομπή. Ο διάλογος για το πρώτο θέμα της επικαιρότητας συντονίζεται από τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Βαγγέλη Λιακόγκονα.

Τρεις ημέρες πριν από το εβδομαδιαίο ραντεβού γίνεται η ανακοίνωση των καλεσμένων στις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της εκπομπής και ο διάλογος συνεχίζεται κατά τη διάρκειά της, οπότε και στον/στους καλεσμένους τίθενται ερωτήσεις των τηλεθεατών και των χρηστών του διαδικτύου.

Στόχος της εκπομπής είναι, όχι μόνο η διαρκής ανανέωση με την προσαρμογή της κάθε χρόνο σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη πραγματικότητα, αλλά και η πολυφωνία, καθώς και ο εμπλουτισμός της συνέντευξης με τη συμμετοχή των τηλεθεατών.

Παρουσίαση – αρχισυνταξία: Βάλια Πετούρη
Δημοσιογραφική επιμέλεια – αρχισυνταξία κοντρόλ: Βαγγέλης Λιακόγκονας

Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος
Διεύθυνση παραγωγής: Παναγιώτης Κατσούλης
Δημοσιογραφική παραγωγή: Μιχάλης Αρβανίτης, Γιώργος Γιαννιδάκης, Ευριδίκη Γούση, Γιώργος Πανάγος