Η Τέιλορ Σουίφτ υποστηρίζει ανοιχτά την Κάμαλα Χάρις

Λίγο μετά τη λήξη του debate μεταξύ της Κάμαλα Χάρις και του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, η Τέιλορ Σουίφτ ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει υπέρ της αντιπροέδρου και υποψήφιας των Δημοκρατικών.

Με ανάρτησή της στα social media, η κορυφαία τραγουδίστρια της ποπ διέψευσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να υποστηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ αναφέροντας ότι πρόκειται για κατασκευάσματα της τεχνητής νοημοσύνης. Η Τέιλορ Σουίφτ μετά το debate που έγινε το βράδυ της Κυριακής (10.09.2024) δήλωσε ότι θα ψηφίσει υπέρ της Κάμαλα Χάρις, ενώ απάντησε και σε μία παλαιότερη δήλωση του εκλεκτού του Ρεπουμπλικανού Τραμπ, Τζέι Ντι Βανς.

Ο 40χρονος Τζέι Ντι Βανς, πιστός υποστηρικτής του πρώην Αμερικανού προέδρου είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ότι οι γυναίκες ψηφοφόροι των Δημοκρατικών και της Κάμαλα Χάρις είναι «κυρίες με γάτες και χωρίς παιδιά». Ένα βίντεο από εκείνη τη συνέντευξη του 2021 έκανε πρόσφατα το γύρο του ίντερνετ προκαλώντας οργή στις ΗΠΑ με την τοποθέτηση του Ρεπουμπλικανού.

Ο ίδιος είχε αναφερθεί στην μείωση των ποσοστών γεννήσεων στις ΗΠΑ, την οποία αποκάλεσε «πολιτιστική κρίση» και είχε υποστηρίξει τα τελευταία χρόνια ότι οι ενήλικες χωρίς παιδιά θα πρέπει να πληρώνουν υψηλότερους φόρους και να έχουν λιγότερα δικαιώματα ψήφου.

Στο post που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τέιλορ Σουίφτ δήλωσε ανοιχτά την υποστήριξή της προς την Κάμαλα Χάρις και το κόμμα των Δημοκρατικών, στις προεδρικές εκλογές που θα γίνουν σε λίγο καιρό. Η τραγουδίστρια, ως απάντηση στην δήλωση του Τζέι Ντι Βανς που ξανά έγινε viral, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία έχει αγκαλιά μία γάτα, υπογράφοντας ως «κυρία με γάτες και χωρίς παιδιά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)