Η Taylor Swift η πλουσιότερη μουσικός στον κόσμο – Ζαλίζει το αστρονομικό ποσό της περιουσία της

Taylor Swift

Μαμούθ η περιουσία της τραγουδίστριας.

Η Taylor Swift είναι η πλουσιότερη μουσικός στον κόσμο σύμφωνα με τη λίστα Forbes, καθώς η εκτιμώμενη αξία της περιουσίας της αγγίζει τα 1,6 δισεκατομμύρια. Η Taylor Swift βρίσκεται τώρα στην κορυφή της λίστας με τις πλουσιότερες γυναίκες μουσικούς, ξεπερνώντας τη Rihanna, η οποία φέρεται να έχει καθαρή περιουσία 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων που προέρχεται από την εταιρεία των καλλυντικών της και από τη σειρά εσωρούχων της.

Η Taylor Swift βρίσκεται επίσης, στο νούμερο 2 της λίστας με τους πλουσιότερους μουσικούς, ανεξαρτήτως φύλου. Ο Jay-Z να καταλαμβάνει την πρώτη θέση με περιουσία που εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Το Forbes εκτιμά ότι η Taylor Swift έχει εισπράξει 600 εκατομμύρια δολάρια από τα δικαιώματα και τις περιοδείες της και άλλα 600 εκατομμύρια δολάρια από τον μουσικό κατάλογό της.

Το Forbes αναφέρει ακόμα ότι κέρδισε 125 εκατομμύρια δολάρια από ακίνητα. Φέρεται να εισέπραξε και 100 εκατομμύρια δολάρια μόνο από τα δικαιώματα streaming στο Spotify, χάρη στα άλμπουμ «Midnights» του 2022 και «1989 (19 Έκδοση Taylor)».