«Η Μαρινέλλα έφτασε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της, επιδεινώθηκε η υγεία της κατά τη διακομιδή»

Μαρινέλλα

«Οι πληροφορίες μέσα από το νοσοκομείο λένε ότι είναι ένα πολύ βαρύ περιστατικό, ελπίζω να ανατραπούν όλα και η Μαρινέλλα να τα καταφέρει».

Τη δική του πληροφόρηση για τη Μαρινέλλα και την διακομιδή της στο νοσοκομείο Υγεία, μετά την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο, αποκάλυψε σήμερα στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας.

«Μετέφερα πριν και δεν το αρνούμαι ότι φεύγοντας η Μαρινέλλα από το Ηρώδειο είχε τις αισθήσεις της. Μάλιστα, στη διαδρομή από το ιατρείο του Ηρωδείου μέχρι το ασθενοφόρο του Υγεία, που τη μετέφερε μετέπειτα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, την είδε ο κόσμος να έχει τις αισθήσεις της. Υπήρχε κόσμος, μάλιστα που σήκωσε τα χέρια ψηλά και δεν ήθελαν να τραβούν πλάνα οι κάμερες. Και καλά έκαναν», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Η Μαρινέλλα ακούστηκε λίγο πριν μπει στο ασθενοφόρο, του οποίου την πόρτα έκλεισε ο Αντώνης Ρέμος να λέει «ζαλίζομαι» και κάτι ακόμα που δε μπορώ να το πω. Δε ξέρω πόση ώρα έκανε το ασθενοφόρο να πάει στο Υγεία. Σας μεταφέρω όμως τώρα την πληροφορία, όταν έφτασε το ασθενοφόρο εκεί, η Μαρινέλλα δεν είχε τις αισθήσεις της.

Που σημαίνει ότι κατά την διακομιδή της στο νοσοκομείο, επιδεινώθηκε δραματικά η υγεία της. Αυτό είναι το ρεπορτάζ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ξαναλέω ότι οι πληροφορίες μέσα από το νοσοκομείο λένε ότι είναι ένα πολύ βαρύ περιστατικό, ελπίζω να ανατραπούν όλα και η γυναίκα να τα καταφέρει».

Πηγή εικόνας: NDP