Η Κατερίνα Νοτοπούλου απαντά για τα μηνύματα από τον Στέφανο Κασσελάκη: «Μου έκανε bullying»

Κατερίνα Νοτοπούλου

Με σκληρή γλώσσα μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη η Κατερίνα Νοτοπούλου. Η βουλευτής Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε, ανάμεσα σε άλλα, «θρασύδειλο» τον έκπτωτο πρόεδρο του κόμματος.

Μιλώντας στο OPEN, η Κατερίνα Νοτοπούλου επέμενε στις καταγγελίες της κατά του Στέφανου Κασσελάκη περί πολιτικού εκφοβισμού, δίνοντας μάλιστα νέες λεπτομέρειες, ενώ επανέλαβε πως υπάρχουν ντοκουμέντα που αποδεικνύουν το πολιτικό μπούλινγκ εναντίον της.

«Εγώ κατήγγειλα αυταρχικές συμπεριφορές πολιτικού εκφοβισμού από τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ προς εμένα και άλλα στελέχη. Υπάρχουν και ντοκουμέντα. Ο κ. Κασσελάκης αν θέλει μπορεί να το διαψεύσει αλλά γνωρίζει ότι είναι απολύτως αληθή τα όσα του έχω καταλογίσει. Δεν συνομιλώ ούτε με πηγές, ούτε με τρολ, ούτε με όψιμους υποστηρικτές. Ο κ. Κασσελάκης να σταματήσει να κρύβεται», είπε αρχικά.

«Θρασύδειλος ο Κασσελάκης»
Αναφερόμενη στις διαρροές από την πλευρά Κασσελάκη που την καλούν να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, η Κατερίνα Νοτοπούλου είπε:

«Να σταματήσουν οι θρασείες επιθέσεις από τον στρατό των τρολ. Καλώ τον κ. Κασσελάκη να σταματήσει να κρύβεται. Το έκανα και στην Κεντρική Επιτροπή διότι το θράσος σε συνδυασμό με τη δειλία μας κάνει έναν θρασύδειλο. Κατά τη διάρκεια συνέντευξής μου, επέμενε να λέω πράγματα που τον εκθειάζουν. Εγώ του απάντησα ότι πρέπει να σταματήσει να με απειλεί και να μου κάνει μπούλινγκ επειδή λέω τα αυτονόητα και πως δεν τον φοβάμαι».

«Θα μπουν νέα κριτήρια για τον νέο πρόεδρο»
Αναφορικά με τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, η Κατερίνα Νοτοπούλου αναφέρθηκε στον οδικό χάρτη που θα ακολουθήσει το κόμμα:

«Θα μπουν κριτήρια που θα αφορούν όλους τους υποψήφιους. Ωστόσο νοιώθω αισιόδοξη γιατί στην ΔΕΘ είχαμε μια αξιοπρεπέστατη παρουσία όπου σηματοδοτεί νέο ξεκίνημα. Η Πολιτική Γραμματεία ετοιμάζει τον οδικό χάρτη προς την Κεντρική Επιτροπή. Θα ξανασυναντηθεί και θα συνεδριάσει και θα δούμε πώς θα καταλήξει», ανέφερε αρχικά.

Πηγή: Newsit