Η Αθηναϊς Νέγκα άφησε άφωνο τον Σεραφείμ Κοτρώτσο: «Είναι έξαλλα για μένα αυτά, η ΝΔ είναι για πιο νέους»

Αθηναϊς Νέγκα

"Δεν θα πήγαινα στο street party. Δεν μ' αρέσουν τα street parties, δεν είμαι τέτοιος τύπος" εξήγησε η Αθηναϊς Νέγκα στον συνάδελφο της.

Στο πλατό του καθημερινού ενημερωτικού μαγκαζίνο του Σεραφείμ Κοτρώτσου στο Action 24, «Η επόμενη μέρα» βρέθηκε η Αθηναΐς Νέγκα το βράδυ της Παρασκευής. Με το καλησπέρα, μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος έμελλε να αφήσει… άφωνο τον οικοδεσπότη και συνάδελφο της με το χιουμοριστικό σχόλιο για το street party της Νέας Δημοκρατίας.

«Αθηναϊς Νέγκα, χαίρεται! Ευχαριστώ που δεν πήγες στο street party, το έχασες και ήρθες εδώ» υπογράμμισε αρχικά, με πειρακτική διάθεση, ο Σεραφείμ Κοτρώτσος για να τοποθετηθεί η καλεσμένη του ως εξής. «Δεν θα πήγαινα στο street party. Δεν μ’ αρέσουν τα street parties, δεν είμαι τέτοιος τύπος».

«Εγώ είμαι των μικρών συγκεντρώσεων, να μαζευτούμε, να τα πούμε . Αυτό. Τέτοια πράγματα, όχι. Είναι έξαλλα για μένα αυτά. Η Νέα Δημοκρατία είναι σε μια φάση που δεν μπορώ να την παρακολουθήσω, είναι για πιο νέους και για πιο ωραίους».

«Α, για αυτό δεν πήγε ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής; Γιατί δεν είναι νέοι, ωραίοι είναι» σχολίασε τότε, με χιούμορ, ο Σεραφείμ Κοτρώτσος για να δώσει συνέχεια στη γνώριμη ροή της ενημερωτικής του εκπομπής, το βράδυ της Παρασκευής, στο Action 24.