Η απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ έγινε βιβλίο από τη δημοσιογράφο Γεωργία Λινάρδου

Γεωργία Λινάρδου

Διαβάστε περισσότερα...

Η απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ έγινε βιβλίο και μάλιστα συγγραφέας του είναι η Γεωργία Λινάρδου, η αρχισυντάκτρια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του OPEN. Το βιβλίο λέγεται ‘Η Απόπειρα» και το πρωί της Τετάρτης το παρουσίασαν στην Ώρα Ελλάδος.

Η Γεωργία Λινάρδου γράφει για το βιβλίο:

«Είναι πεπεισμένος πως εκείνο το «μοιραίο» απόγευμα στο Μπάτλερ, είχε τον «Θεό» μαζί του κι έτσι κατάφερε να γλιτώσει με μια ενοχλητική γρατζουνιά στο αυτί. Μπορεί ο «Θεός» του Τραμπ να είχε «κέφια» για τον… «εκλεκτό» του, αλλά μην ξεχνάμε ότι ένας πολίτης σκοτώθηκε κι άλλοι δύο είδαν τον «χάρο» με τα μάτια τους. Παρά τρίχα ο φανατικός της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ, δεν πλήρωσε το πιστεύω του: «Kάθε σπίτι και όπλο». Ο νεαρός, πάντως, που έστρεψε το όπλο εναντίον του, είχε ακόμη πολλά στο σπίτι του…

Ήταν τυχερός τελικά ο Ντόναλντ Τραμπ ή απλά παρ’ ολίγον θύμα της πολιτικής του και των απίθανων λαθών της Μυστικής Υπηρεσίας; Η ιστορία θα δείξει. Όπως και το γιατί τελικά «ο Θεός έσωσε τον Τραμπ»…».

Η Γεωργία Λινάρδου είναι δημοσιογράφος της είδησης, της πληροφορίας και της έρευνας με κυρίαρχη την άποψη ότι «ο δημοσιογράφος πρέπει να είναι ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας». Με μακρά εμπειρία στην τηλεόραση, στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, είναι το δεύτερο βιβλίο που έχει γράψει, μετά το «May Day 10 ΜΟΙΡΑΙΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ».