Γιώργος Παπαδάκης: «Ήταν η εποχή της δικής μας αθωότητας, μετά γίναμε κι εμείς σκ…ά»

Γιώργος Παπαδάκης

"Ό,τι τρέλα μας ερχόταν στο κεφάλι την κάναμε. Όταν ξεκινήσαμε εμείς, η τηλεόραση δεν είχε πρόγραμμα εκείνη την ώρα, είχε τις μπάρες".

Τα 34 χρόνια του «Καλημέρα Ελλάδα» γιορτάζει το πρωί της Δευτέρας (28/4) ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 για πρώτη φορά στις 28/4/1992, διαγράφοντας μία ιστορική πορεία με τη μακροβιότερη καθημερινή εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση.

Γιώργος Παπαδάκης για τα 34 χρόνια του «Καλημέρα Ελλάδα»: «Ήμουν εργάτης, δεν θα αφήσει κανένα κενό η απουσία των ανθρώπων»

Όπως είχε γίνει γνωστό ήδη από τις προηγούμενες ημέρες, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αναμένεται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας να υποδεχθεί είτε στο πλατό είτε μέσω ζωντανής σύνδεσης συναδέλφους του, πρώην συνεργάτες που ξεκίνησαν την πορεία τους δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια της εκπομπής, όπως η Τατιάνα Στεφανίδου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Μαρία Αναστασοπούλου, ο Γιώργος Αυτιάς και άλλοι.

«Ό,τι τρέλα μας ερχόταν στο κεφάλι την κάναμε. Ήταν μια άλλη εποχή, μία εποχή -κατά την άποψή μου- αγνότητας της τηλεόρασης ή μάλλον της αγνότητας της δικής μας. Μετά γίναμε κι εμείς σκατά», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης στον Γιώργο Γρηγοριάδη, λίγο πριν διαβάσουν μαζί τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

«Υπήρχε ανταγωνισμός, πώς δεν υπήρχε; Λίγο καιρό μετά από εμάς ξεκίνησε το MEGA με πάρα πολύ αξιόλογους συναδέλφους, μετά ο Alpha, μετά ο ΣΚΑΪ. Όταν ξεκινήσαμε εμείς, η τηλεόραση δεν είχε πρόγραμμα εκείνη την ώρα, είχε τις μπάρες», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Γιατί Τρίτη και όχι Δευτέρα; Άκουσα τώρα στην έναρξη ότι ξεκινήσατε Τρίτη. Δεν ήσασταν έτοιμοι για Δευτέρα;», τον ρώτησε ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

«Θέλαμε να πρωτοτυπήσουμε», του απάντησε ο Γιώργος Παπαδάκης με χιούμορ.