Γιάννης Ζουγανέλης – Πολύ δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη: «Πονάει η ψυχή μου»

Γιάννης Ζουγανέλης

Διαβάστε περισσότερα...

Την οικία του στον Βαρνάβα καμένη πια ολοσχερώς καλείται να διαχειριστεί ο Γιάννης Ζουγανέλης, μιας και έπεσε θύμα της φωτιάς που έπληξε τις τελευταίες ώρες την Αττική. Κι αυτό καθώς τόσο το σπίτι όσο και όλα τα δέντρα, βεβαίως, που βρίσκονταν στον κτήμα χάθηκαν μέσα σε λίγες ώρες.

Το μόνο που διασώθηκε από την μεγάλη φωτιά στην Αττική ήταν το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου το οποίο και ο αγαπημένος καλλιτέχνης διατηρούσε εντός του κτήματος στο Βαρνάβα, στη μνήμη του πατέρα του Νικολάου.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είχε στην κατοχή του το συγκεκριμένο οικόπεδο 11 στρεμμάτων και ήταν από τους αγαπημένους προορισμούς τόσο για τον ίδιο όσο και για τη σύζυγο του, Ισιδώρα Σιδέρη και την κόρη τους, Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, ο Γιάννης Ζουγανέλης είχε εντός της καμένης πια κατοικίας έργα μεγάλης συναισθηματικής αξίας.

«Ο πόνος μου για την καταστροφή του φυσικού πλούτου της πατρίδας είναι μεγάλος. Μαζί με τα δάση και τις περιουσίες του κόσμου, καίγεται και το μέλλον μας. Πονάει η ψυχή μου» αρκέστηκε να δηλώσει ο δημοφιλής ηθοποιός και μουσικός, Γιάννης Ζουγανέλης.

Πηγή εικόνας: NDP Photo