Zappit

Φαίη Μαυραγάνη – Επικό λάθος στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Συνήθεια 12 χρόνων δεν κόβεται»

"Είναι η συνήθεια μεγάλο πράγμα, τώρα δεν κόβεται" παραδέχθηκε, αμέσως, η Φαίη Μαυραγάνη στους καλεσμένους της.

Εκτάκτως… βράδυ ήρθε η Φαίη Μαυραγάνη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Κυριακή, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, με αφορμή την εκλογή για την ανάδειξη αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες του κόμματος που πήραν και παράταση κατά μία ώρα, η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έμελλε να υποπέσει σε ένα μικρό λάθος στον αέρα του σταθμού.

Μάλιστα λίγα μόλις δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να επανέλθει η Φαίη Μαυραγάνη και να αυτοσαρκαστεί για το εν λόγω «ατόπημα» στον αέρα της έκτακτης εκπομπής «Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ» του ΣΚΑΪ. Με ενημερώνουν ότι έχουμε αυτή τη στιγμή σύνδεση και με τα γραφεία του κ. Γερουλάνου. Βλέπουμε ήδη τη Μαίρη Σκανδάλη και τη Μαρία Τσιλινίκου. Καλημέρα πρώτα σε σένα, Μαρία Τσιλινίκου, στα γραφεία του κ.Γερουλάνου» σημείωσε αρχικά η γοητευτική δημοσιογράφος.

Αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε ωστόσο το ρεπορτάζ από τα γραφεία του κ. Γερουλάνου, η Φαίη Μαραγάνη δεν θα μπορούσε να μην διορθώσει με χιούμορ το προηγούμενο της λάθος. «Τώρα, προσέξτε τι έγινε. Θα πάω και στη Μαίρη Σκανδάλη. Κάνω όμως κάτι που ήμουν σίγουρη ότι θα πάθω. Καλημερίζω όλο τον κόσμο στις 8 το βράδυ».

«Συνήθεια 12 χρόνων, κ. Φλέσσα, δεν κόβεται. Όλη μέρα… καλημέρα! Είναι η συνήθεια μεγάλο πράγμα, τώρα δεν κόβεται. Πάμε στα γραφεία του κ. Κατρίνη με καλησπέρα, Μαίρη Σκανδάλη» πρόσθεσε γελώντας η Φαίη Μαυραγάνη για να συνεχιστεί η εύρυθμη ροή της έκτακτης εκπομπής για την εκλογή ανάδειξης αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ.