Ευρωεκλογές 2024 – Τζάκρη σε Γεωργιάδη: «Υπάρχει και χαζή χαρά! Τι να πω αν πανηγυρίζεις γιατί κέρδισες»

Ευρωεκλογές 2024

"Όσα ''χα χα χα'' και να κάνετε το 28% είναι πολύ περισσότερο από το 17%" εξήγησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Θεοδώρα Τζάκρη.

Σε μια έντονη αντιπαράθεση για τις Ευρωεκλογές 2024 ήρθαν, το βράδυ της Κυριακής στο πλατό του OPEN, η Θεοδώρα Τζάκρη και ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τα αποτελέσματα των exit poll. Μάλιστα, όσο ο υπουργός Υγείας προσπαθούσε να εξηγήσει ποιος κέρδισε προφανώς αυτή την αναμέτρηση,  η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τον αμφισβητούσε γελώντας έντονα.

«Συγνώμη, ποιο είναι το κόμμα που κέρδισε σήμερα τις εκλογές; Ο ΣΥΡΙΖΑ;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης με την Θεοδώρα Τζάκρη να απαντά πως «πάντως όχι η Νέα Δημοκρατία».

Α.Γ.: Α, όχι;

Θ.Τ.: Πάντως σίγουρα όχι η Νέα Δημοκρατία!

Α.Γ.:Α, το κόμμα που έχει double σκορ από τον δεύτερο δεν έχει κερδίσει;

Θ.Τ.: Κάτσε να δούμε!

Α.Γ.:Δηλαδή συγνώμη, αυτά που ακούω εδώ είναι πρωτάκουστα. Σήμερα το κόμμα που κέρδισε τις Ευρωεκλογές ονομάζεται ΝΔ διότι σε όλες τις εκλογές του πλανήτη αυτό που κοιτάμε πάντα είναι ποιο είναι το πρώτο κόμμα.

Θ.Τ.: Χα χα χα!

Α.Γ.: Δεν ξέρω αν κάνετε «χα χα χα» εσείς, πάντως πρώτο κόμμα είναι η ΝΔ! Και όσα »χα χα χα» και να κάνετε το 28%, που είναι το χαμηλότερο, είναι πολύ περισσότερο από το 17%, που είναι το υψηλότερο. Χα χα χα θα πω και γω! Άρα η Νέα Δημοκρατία κέρδισε.

«Αν πανηγυρίζετε κ. Γεωργιάδη επειδή χάσατε το 25% τις δύναμης σας, δικαίωμα σας. Υπάρχει και χαζή χαρά, τι να λέμε τώρα. Αν πανηγυρίζεις γιατί κέρδισες, τι να πω» σχολίασε εν συνεχεία η Θεοδώρα Τζάκρη στη μαραθώνια εκλογική βραδιά για το OPEN.