Zappit

Ευρωεκλογές 2024 – Επική τάπα από τη Ράνια Τζίμα: «Τι υπονοούμενο; Πιο καθαρά δεν γίνεται να σας το πω»

"Άρα δεν έχει νόημα η παρουσία μου στο πάνε, έχετε βγάλει τα συμπεράσματα σας" τόνισε ο Παύλος Χρηστίδης στη Ράνια Τζίμα.

Στο τιμόνι της μαραθώνιας βραδιάς του MEGA για τις Ευρωεκλογές 2024 βρέθηκε η Ράνια Τζίμα, για μια ακόμα φορά, την Κυριακή 9 Ιουνίου 2024. Μάλιστα, καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και ενώ οι προσκεκλημένοι εναλλάσσονταν στον πλατό, η γοητευτική δημοσιογράφος και άνκοργουμαν δεν έχασε την σπιρτόζικη ατάκα της.

Έτσι, όταν στο πλατό της εκλογικής βραδιάς για τις Ευρωεκλογές 2024 βρέθηκε ο Παύλος Χρηστίδης από το ΠΑΣΟΚ, η Ράνια Τζίμα θέλησε αρχικά να μάθει την δική του εκτίμηση για το αποτέλεσμα που έφερε το κόμμα του. «Κ. Χρηστίδη, τρίτοι. Τέλος. Το 2 πάει περίπατο. Πολλές μονάδες κάτω η Νέα Δημοκρατία, δεν πήρατε κάτι» τόνισε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος για να ακολουθήσει ένα ενδιαφέρον πινγκ πονγκ με τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ.

Π.Χ.: Κα. Τζίμα, θα ήθελα να κάνω κάποια σχόλια και θα απαντήσω και στο υπονοούμενο σας.

Ρ.Τ.: Τι υπονοούμενο; Πιο καθαρά δεν γίνεται να σας το πω. Εννοούμενο, πεντακάθαρο. Μιλάτε για κατάρρευση της Νέας Δημοκρατίας και εσείς δεν παίρνετε τίποτα.

Π.Χ.: Δεν είπα κάτι κακό, για καλό το είπα. Θα μου επιτρέψετε, να πω αυτά που θέλω να πω, για να κάνετε ένα σχόλιο σε αυτά που λέω;

Ρ.Τ.: Πολύ θα σας επιτρέψω, με την ησυχία σας, αλλά επειδή έχουμε περάσει και εμείς τώρα αρκετές ώρες στον αέρα… Μπαίνετε μέσα και λέτε, «έχει καταρρεύσει η Νέα Δημοκρατία» αλλά το λέτε εσείς που δεν πήρατε τίποτα από όλο αυτό.

Π.Χ.: Ωραία, άρα δεν έχει νόημα η παρουσία μου στο πάνελ. Έχετε βγάλει τα συμπεράσματα σας.

«Δεν λέω καθόλου αυτό. Λέω απλώς να σκεφτείτε λίγο αυτό το οποίο λέτε» επισήμανε η Ράνια Τζίμα στον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ για να προχωρήσει εκείνος στη δική του τοποθέτηση για τα αποτελέσματα στις Ευρωεκλογές 2024.