Ευρωεκλογές 2024 – Εξερράγη ο Παύλος Σαράκης κατά της Εύας Αντωνοπούλου: «Η υπομονή μου εξαντλήθηκε»

Παύλος Σαράκης

«Είμαι εδώ μία ώρα και δεν μου έχετε δώσει το λόγο. Όλοι βλέπουν πώς συμπεριφέρεστε», είπε εξοργισμένος ο Παύλος Σαράκης.

Ο Παύλος Σαράκης ήταν σήμερα καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής του Open για τις ευρωεκλογές 2024. Ο γνωστός δικηγόρος και βουλευτής της Ελληνικής Λύσης εξερράγη στον αέρα και ξέσπασε κατά της Εύας Αντωνοπούλου, που δεν του έδινε το λόγο να μιλήσει.

«Δεν σέβεστε τους Έλληνες ψηφοφόρους! Σας παρακαλώ, είμαστε εδώ, μιλάτε για εμάς, μιλάτε για την άνοδο της ακροδεξιάς. Μιλάτε αφοριστικά για εμάς και δεν δίνετε τη δυνατότητα να κάνουμε μια εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος. Μας έχετε εδώ για τι; Συμμετέχουμε σε ένα πάνελ και δεν μπορούμε να μιλήσουμε;

Η κυρία Αποστολάκη ήρθε μετά από μένα, το ξέρει η κυρία Αποστολάκη ότι εδώ με βρήκε. Και είπατε κι εσείς ότι “μετά τον κύριο Σπανάκη θα μιλήσετε”. Είναι προσβολή στους ψηφοφόρους, στους πολίτες, στους τηλεθεατές. Είμαι εδώ μία ώρα και δεν μου έχετε δώσει το λόγο. Έχει εξαντληθεί η υπομονή. Όλοι βλέπουν πώς συμπεριφέρεστε», είπε εξοργισμένος ο Παύλος Σαράκης.